Haderslev

Newcomers Challenge - Uge 48 2020

Written 29 November 2020, 16:06

Jeg begyndte mandag i uge 48 at opruste truppen til et godt resultat i NC.
Planen var helt sikkert at nå til finalen.

1. Runde
Haderslev - Kronjylland FC
Resultat: 3-2
Holdet var endnu ikke specielt stærkt, og modstanden i runde 1 var kompetent.
Det var en lige kamp som bølgede frem og tilbage. Kampen ender 1-1 i ordinær tid, men med to mål af Haderslev i forlænget spilletid blev sejren knoklet hjem, og avancement sikret.

2. Runde
Frem Sakskøbing - Haderslev
Resultat: 1-4
Dominerede kampen fra start til slut, fører 3-0 efter en times spil og cruiser den hjem derfra. Holdet tager også så småt form, og ligner efterhånden et slagkraftigt hold.

3. Runde
B pool FC - Haderslev
Resultat: 0-1
Et hold af næsten samme styrke som mit eget, der var lagt op til tæt kamp. En taktisk affære med få chancer. Kampens eneste scoring falder efter 65 min, og en svær kamp bliver kørt hjem til sejr.

4. Runde
Routt - Haderslev
Resultat: 0-2
Endnu en udebane kamp, mod en modstander der bør besejres. Kampen domineres af Haderslev fra start til slut og Routt formår kun at få et enkelt skud mod mål i hele kampen.

5. Runde
Haderslev - Sunderland
Resultat: 5-0
Den suverænt sværeste modstander indtil videre.
Inden lodtrækningen til denne runde, havde jeg undersøgt de tilbageværende hold. Her havde jeg fundet ud af at ca 5 hold ville kunne matche mit eget, et af dem var Sunderland. Jeg forventede derfor en jævnbyrdig affære. Det blev det absolut ikke. Effektivitet var et nøgleord i denne kamp, og Sunderland led et sviende nederlag på hele 5-0.

6. Runde
Vejle Boldklub CF
Resultat: 0-2
Endnu en hård modstander, men dog en kamp der burde vindes. Kampen er meget kedelig og ikke fyldt med de store begivenheder. Kampen afgøres relativt tidligt og derfra er det en tam affære.

7. Runde - Ottendedelsfinalen
Haderslev - FC København City
Resultat: 4-0
En heldig lodtrækning parrede mig med det klart svageste af de tilbageværende hold. Jeg vurderer at de på papiret havde samme niveau som de hold jeg mødte i 3. Og 4. Runde. Dermed ikke sagt at det blev en nem opgave, de er jo nået langt af en årsag.
Dog blev sejren kørt hjem i fornem stil, og kvartfinalen er i hus.

Kvartfinale
Haderslev - drenge fra uefa cuppen
Resultat: 5-0
Hård modstand i kvartfinalen, og sværeste kamp “so far”.
Kampen er meget lige i 1. Halvleg, men en stærk sidste halv time sikrede et meget overbevisende slutresultat, som ikke helt afspejlede spillet på banen. Men igen, hvis man kender sin besøgstid, så kan det være nok. Semifinalen er ihvertfald i hus.

Semifinalen
Støvring United - Haderslev
Resultat: 1-3
Semifinalen blev mødet med de forsvarende mestre, et stærkt og sammenspillet hold. 3 mål i 1. Halvleg satte en dæmper på kampen. En kosmetisk reducering kom i 92. Minut, men ikke desto mindre, FINALEN ER I HUS.

Finalen
Liverpool ynwa Fc - Haderslev
Resultat:.... kommer længere nede.
Den perfekte finale. De to bedste hold i turneringen, så det kunne ikke blive bedre. Dog er holdene så lige at en hjemmebane fordel kunne blive afgørende. Desværre fik Liverpool ynwa Fc hjemmebane fordelen.
Kampen bølger meget frem og tilbage. 0-0 ved pausen, men chancer i begge ender.
Efter 68 minutter kommer der en scoring, Haderslev bringer sig foran med 1-0.
Kampen fortsætter med chancer i begge ender, men efter 90 min fløjter dommeren, en sejr til Haderslev er en kendsgerning.
Meget tilfredsstillende.

Interessant observation:
I løbet af de 10 kampe i turneringen lukker Haderslev i alt 4 mål ind. 3 af de mål bliver lukket ind i runde 1 og 2.
Det siger meget godt, at man ikke må undervurdere nogen.

Det var alt for mig i denne omgang, ses i næste uge til et forsvar af titlen.

//Kasper

Comments