Malaga Bandidos

Målsætninger og opsummering.

Written 8 December 2019, 19:32

Hermed en længe ventet pressemeddelelse fra Malaga Bandidos.

Klubben blev stiftet tilbage i Oktober grundet manglende tidsfordriv. Målet var, at sælge og handle talenter så hurtigt så muligt - og derved opnå fornuftig klubstatus inden for kort tid.

Talentudvikling er selvfølgelig ikke en mulighed uden de rigtige faciliteter. Jeg rådførte mig ved erfarne spillere, som alle kom med deres tips & råd til, hvordan jeg skulle håndtere de første par millioner i klubben.

Planen var;

Køb spillere billigt, transferlist dem & vind titler. Langsomt købt dyrere spillere og transferlist dem dyrere skulle hurtigt vise sig, at være en solid økonomisk tilgang til spillet i de tidlige stadier.
Jeg købte et par talentspejdere, da jeg ikke kunne vente med at tage hul på talentudviklings-delen. Dette resulterede i et diamant-fund - https://www.virtualmanager.com/players/13671788-igor-dmowski/history som blev solgt for 12.666.003 C.
Dette var starten på en ny æra.

Målsætningen nu er, at sammensætte et hold af 15-årige talenter, som skal kunne sælges til salgsdygtig pris i fremtiden. Forhåbentligt ved en 23-25 års alderen.
Talenterne vil trænes i 'træningskamp' indtil de er 20. Derefter vil hver enkelte kæde modtage special træning.

Lad det nye år blive året hvor Malaga Bandidos skriver historie smiley

Comments