Racing de Santander

Ny pressemeddelse pr. 16-06-2019!

Written 16 June 2019, 22:00

Officiel pressemeddelse i Racing de Santander, pr. 16-06-2019.

Blot to dage efter den første pressemeddelse blev offentliggjort er der igen sket ting og sager i den i den spanske havneby Santander. Det er nemlig i dag blevet en kendsgerning, at klubben ikke længere er at finde i 3. division i Sverige.

Vi har her til aften fanget klubbens manager Mads, til en lille udtalelse omkring klubbens situation:

''Jamen situationen her i klubben er fremragende. Fremragende. Vi laver flere handler end nogensinde, og pengene tikker ind på kontoen. Som mange ved, så har vi i ugens løb opgraderet vores træningsfaciliteter fra en slidt og tør spansk græsplæne til et solrigt og trimmet stort træningsanlæg. Det er faldet i god jord, og vi har allerede nu planer om at udvide yderligere indenfor den næste måneds tid.'' lyder det fra mangeren.

''Så du er slet ikke påvirket over at I ikke længere er at finde i 3. division?''

''Nej overhovedet ikke. Jeg vil skide på den liga for at være helt ærlig. Der er en ting i dette spil, og det er penge. Det går fremragende! Vi er på den gode side af 10 millioner, og med det tempo der på vores transfervindue lige nu, så er de 25 millioner og udvidet træningsanlæg ikke en by i Rusland.'' forsætter han.

''Hvis du så skal sætte lidt ord på hvad dine og klubbens målsætninger egentlig er, hvordan ville det så lyde?''

''Jamen det er klart at målet er at Racing de Satander og mig selv som manager er at finde i den absolutte top på Vman indenfor det første år. Det bestræber vi os efter hver dag, og i følge de værdier og strategier vi har, så er måden hvorpå vi kan opfylde denne målsætning at handle røven ud af bukserne.'' lyder det afsluttende fra manageren.

Mads ville ikke kommentere yderligere på klubbens situation, men han fastslår at han og Racing de Satander vil være meget aktive i den kommende uges transfervindue.

Comments

Føj nogle træninger 16 June 2019, 22:05
Klasse! smiley

Kasper 16 June 2019, 23:27
Hahaha hvor er det fedt smiley fed læsning