Ståles Stramme Kurs

Denne uge's sportslige & økonomisk opdatering

Written 15 September 2019, 13:00

Som vores aktionærer, fans, spillere og klubbens nærmeste, har været bevidst om i den seneste tid, har vi været på udkig efter både en ny manager samt en stor investorer til klubben.

Her er vi stolte af vi har kunne præsentere Anders Radwan, til truppen i fredags, og i denne pressemeddelse i dag.

Vi har samtidig fået en kapitalindsprøjtning på rundt regnet 250.000kr, hvoraf vi har benyttet rundt regnet 120.000kr på at iværksætte en ombygning af stadions tribuner, såfremt at Don's Park nu kan husere 1.200 fans af byens hold.
Vi håber på fyldte tribuner og god stemning til vores hjemmekampe, og vi har derfor valgt at sætte entréprisen på 6 credit for en billet. Man kan dog også tilkende sig et sæsonkort hvor alle sæsonens kampe vil være tilgængelige for kun 550 credit.

Vi har af sportslige grunde også valgt at rykke klubbens turneringsdeltagelse til Skotland, hvoraf vi vil deltage i division 6. - Øvrige modstandere og program vil fremgå på klubbens hjemmeside i løbet af i aften, når grupperne bliver offentliggjort.

Anders' ord:

Jeg er glad og stolt over at skrive under på en 4 årig aftale med Vodka og Hustrovold, med den sunde økonomi i klubben, et bæredygtigt fundament og langsigtede modeler, er jeg helt sikker på at denne klub er den rigtige for mig.

Jeg har arbejdet hårdt de første par dage i klubben, som i har kunne se med en større udskiftning. 14 spillere er hentet ind, og 12 har sagt farvel. Talentspejderne har været på ca 24 timer i døgnet, og alle har arbejdet benhårdt for at finde de bedste spillere inde for vores økonomiske råderum.
Hvilket også har resultat et maksimalt pointudbytte på de første 8 kampe, under mit ansvar.

Alle fra staben og spillertruppen, forventer høj kvalitet både på træningsbanen, og i omklædningsrummet er den en helt særlig tænding. Vi tror på det her team vi har fået her i Vodka og Hustrovold, kan nå helt nye højder for klubbens bedrifter.
Vi har derfor målsætninger om at vinde vores første sæson i Skotland, og rykke op til 5 division, hvor vi alt efter gruppe igen vil målsætte efter endnu en oprykning, og som minimum spille med helt oppe i toppen.

Sidst skal der siges, stor tak for den varme velkomst i som fans har givet mig i de første 4 hjemmebanekampe. Jeres støtte har en stor medvirken i at drengene på banen altid giver 100% af sig selv til træning og kamp, og det får mig til at ville det ekstra.

Comments