FiskemandFC

Tiden der er gået og fremtidig mål

Written 26 July 2021, 13:59

Kære alle
Nu tænkte jeg det var på tide, at høre om klubbens første år og fremtidig mål for at komme på toppen.

Knap og nap et år siden blev klubben stiftet med ambitionen om at være en klub, hvor klubbens sociale samvær kom først. Dette ændrede sig hurtigt, da de ældre og tykke spillere ikke kom for andet en øl.
Jeg begyndte og investere i yngre og spillere og sælge dem for en lidt dyrere pris. Det koncept har jeg fortsættet med indtil den dag idag.

Selvom klubben lukkede ned i to måneders tid grundet corona, var amtionionerne hos ejerne fortsat skyhøje. Klubben åbnede stille og roligt op og forretningen begyndte at køre endnu engang.

For to dage siden nåede klubben endelig sit første mål, nemlig verdensklasse anlæg.
For at nå dette punkt har man fra ledelsens side været nødsaget til at sælge ud og starte fra bunden. Efter man har opnået vk, er alting gået lige efter planen. Der er blevet tjent nogle penge ind i forhold til hvor man lå for 2 dage siden.
Efter købt anlæg havde man et spillerværdi på 2 mio. og 5,5 mio på kontoen.
Man arbejdede ihærdigt med at fylde klubbens kasse op og to dage efter står man et sted hvor man har en spillerværdi på 5 mio. og 9 mio på klubkontoen. Dette betegnes som "over forvetningen".

Den fremtidig plan for klubben er at købe unge spillere og sælge for dyrere indtil man har nok penge i kassen til at kunne træne spillere op. Her er ambitionen at købe 15 årige lovende spillere og træne dem op i to måneders tid og derefter sælge til mere end der er købt for. Klubben vil fortsat have fokus på spillersalg ved siden af dette, da forretningen fortsat skal køre mens man træner spillerne op.

Ambitionen er at købe og sælge de bedste spillere i spillet og forhåbentlig en dag træne sine egne spillere op på et konkurrencenivau, hvor man kan spille med om guldet.

Dette var den første og forhåbentlig ikke den sidste pressemeddelelse fra Seref Balikci, manager for Fiskemanden FC.

Comments

Emre C 26 July 2021, 14:07
Det er satme god mandags-læsning kammerat. Er glad for at der er fremskridt i klubben. Bliv ved med det!

Alexander Fyrst 28 July 2021, 19:00
God Pressemeddelse, og rigtig gode mål!
Alt held og lykke herfra med at opnå dine mål smiley