FC Stikpille

Årsskiftet på godt og ondt

Written 3 January 2021, 13:57

2020 har på mange måder været et godt år for klubben. Året sluttede med et brag da salget af stortalentet Gennaro Dietheim endelig fik økonomien til at køre for klubben. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er gået en del kontanter tabt i 3. halvleg, og at der stadig er uforklarlige transaktioner fra klubkassen til managerens privatkonto - sagen er selvfølgelig under efterforskning af ingen overhovedet.

2021 starter ud med en kæmpe målsætning bliver opfyld for klubben. Seniorspillerne har endelig fået fingeren ud af gaskanalen, og er rent faktisk begyndt at score mål, efter de er blevet truet med lønnedgang, og alkoholforbud til træning.

Mange spillere er blevet købt for dyrt og solgt for billigt, men hvad kan man gøre ved det. Tillykke til alle som har købt spillere nyd deres træning. I aften 19:30 vil der være oprykningsbajere og håndmadder til hele spiller- og medarbejderstaben nede bag klubhuset, og der går rygter om at spillerne fra FC Koldsved dukker op senere på aftenen til en god gammeldags gang håndgemæng. Godt nytår

Comments

Nikolaj 3 January 2021, 16:02
På vegne af FC Koldsved, så vil jeg gerne sige tillykke med oprykingen, ikke at den er fortjent, men nu er det sådan landet lægger. Salget af stortalentet er uden tvivl et forsøg på hvidvask fra managerens side, men ak ja.
Vi ses bag klubhuset.

MVH Tommy Koldsved