Grenoble Wolf Burners

grenoble - om starten på vman

Written 29 September 2022, 10:53

disclaimer: ordblind bag tasterne her. jeg har fået hjælp til at skrive dette skriv, men min optræden på diverse tråde og i beskeder kan ofte se lidt underligt ud, grundet at jeg er ordblind og derfor ikke er så god til at stave. beklager. smiley

grenoble wolf burners er opkaldt efter den franske ishockey klub The Brûleurs de Loups. jeg holder meget af ishockey og grenoble er den største klub i frankrig. de har et ret fedt logo, som er den her brændende ulv, som også ligger i klubnavnet. derfor faldt valget på grenoble wolf burners.

jeg har spillet vman engang for mange år siden, måske den første version der blev lavet??? så træning, kampsystem, egenskaber, vurdering og hvad der ellers er i spillet er var helt nyt for mig da jeg begyndte for ca. 8 måneder siden. derfor stoppede jeg samme dag som jeg startede klubben op fordi at spillet ikke fangede mig overhovedet.

Da jeg så havde ferie i sommers satte jeg mig for at sætte mig ind i det nye vman (som jo var helt nyt for mig). jeg loggede ind, kiggede på markedet, læste lidt forskellige tråde på forummet og kiggede lidt rundt omkring for at lære spillet. jeg har også haft gavn af at læse pressemeddelser gennem tiden som ejeren af spillet har lavet. dem der kommer frem på startsiden engang i mellem.

jeg fastlagde en strategi der er at købe en masse spillere på auktion og efterfølgende transferliste dem. mest af alt fordi jeg ikke helt i starten vidste hvordan jeg skulle gribe spillet an. så jeg prøvede bare at købe en håndfuld spillere og transferliste dem. de meget hurtigt solgt og så købte jeg spillere på ny. jeg opdagede hurtigt at det godt kunne være min fremgangsmåde og det er det sådan set stadigvæk. nu er det bare noget dyrere og bedre spillere som jeg også har mulighed for at bruge på banen i en høj division.

mit stadion er gravist blivet opgraderet i takt med at mine spillere er blevet bedre så jeg på den måde via mine billet indtægter kan betale mine spillerlønninger.

de 15 årige talenter og øvrige talenter som er 16,17 og 18 år har været et lidt svært marked for mig at finde rundt på. det hele handler jo om træning, med eller uden træner og hvad der ellers er. her har jeg faktisk bare prøvet mig frem ved at købe nogle 15 årige engang i mellem og sætte dem på en lang auktion og reklamere for dem i 15 årig forummet ligesom jeg kan se de andre klubber også gør. det giver som oftest en fortjeneste på de talenter jeg køber, men jeg føler mig ikke lige så komfortabel på dette marked som når jeg køber på auktion og transferlister, fordi det marked kender jeg efterhånden ret godt.

i uge 29 hvor jeg var tilbage havde jeg 700.000-800.000 credits på kontoen.
i tirsdags d 27 september i uge 39 havde jeg 90.000.000 på kontoen, så jeg har helt sikkert fundet min måde at spille spillet på og det er en fremgangsmåde jeg vil bruge indtil jeg føler at jeg er klar til at kæmpe med om at blive nummer 1 på vman som er målet med min klub.

mit drive i øjeblikket er kæmpestort, jeg køber alt jeg tjener på, jeg sælger alt og jeg tænker kun på at jeg skal tjene credits.

mit mål er at blive nr 1 i vman en dag smiley

tak for at du læste med

de bedste hilsner fra grenoble

Comments

Spicy 29 September 2022, 16:25
Rigtig fint skriv og en hyggelig pressemeddelelse at læse. Du har bestemt gjort det godt, så bare “keep going”! smiley

Natteravnen 29 September 2022, 17:00
Interessant med tilblivelsen af dit klubnavn. Jeg synes det er et fedt navn. Du er en ulv på transfermarkedet.

Meget ambitiøst mål at gå efter at blive #1, men held og lykke med det GWB. Du laver gode penge og skal nok komme langt.


Mvh
Ravnen

Spillets billigste transferliste 29 September 2022, 22:28
hej Spicy Fanta tak for din kommentar og tak for din hjælp og vænlighed over beskeder her på vman jeg er maget glad for at du give dig tid til hjælper mig en gang i melem smiley

DBH grenoble

Spillets billigste transferliste 29 September 2022, 22:33
hej natteravnen tak for din kommentar smiley ja jeg synes os det er et fedt navn og logo jeg har valgt og fået af en venlig klub her på vman

ja jeg forstå hvad du mener om min målsetning men jeg har valgt at sætte et højt mål for mig selv som jeg faktisk godt tror på jeg kan opnå. Jeg har fundet en fremgangsmåde der virke for mig i spillet og den er jeg tror mod. bliver jeg ved længe nok i samme spor så skal jeg nok kunne blande mig i toppen engang

Min bekymring er at jeg synes ikke det ser ud til at det rent økonomisk kan betale sig at spille med helt i toppen af vman med det Aller bedste mulige hold, her tænker jeg på høje lønninger, gamle spillere man køber til millioner men som går på pension kort tid efter.

Så det er sådanne ting jeg pt prøver at danne mig et overblik over hvordan jeg skal gribe an. Jeg har ikke ramt 100 mille endnu så der er stadig maget lang vej igen til at jeg skal spekulere på toppen smiley

DBH grenoble