AC Athens Akropolis

Aristoteles: "Fra gråt til græsk guld"

Written 11 April 2023, 12:45

”Vi er snart klar til at investere i et professionelt træningsanlæg. Det er en stor men nødvendig investering. Det er det, der skal til, for at klubben kan tage næste skridt på rejsen mod det græske guld. Vi vil skifte det grå guld ud med græsk guld,” siger Aristoteles, manager i AC Athens Akropolis.

AC Athens Akropolis blev stiftet den 6. juni 2021 og spiller i den græske 1. division. Det har heltene fra hovedstaden gjort gennem flere sæsoner, men sæson efter sæson ligner det en kamp for overlevelse. Men det skal være slut, lyder det fra Aristoteles:

”Vi vil ikke længere være dem, der lige kæmper for ikke at drukne. Vi vil gå på vandet. Vi vil ikke bare være helte. Vi vil være gudeskikkelser. For at nå det niveau skal vi kunne udvikle vores spillere. Det kan vi snart. Modstanderne får Kolde Fødder, når de er done done som John John.”

Et professionelt træningsanlæg koster 50 millioner, så det er en massiv investering klubben skal lægge. Men efter den seneste talentudvikling har bestyrelsen valgt at give grønt lys til den. For med de talenter, klubben allerede har udviklet, er der ingen grænser for, hvad klubben kan opnå, når faciliteterne er på plads, forklarer Aristoteles.

”Vi har allerede trænet talenter, som klubberne i Super League er misundelige på. Men vi har måtte sælge dem videre. Det skal være slut. Nu skal vi til at være klubben, som udvikler spillere. Vi skal have et generationsskifte som skal sikre klubbens fremtid og bane vejen mod guldet,” siger han.

Comments

AL 31 July 2023, 19:50
Godt indlæg smiley