Club Reiqa

Begyndelsen tager fart

Written 10 April 2023, 19:59

Klubben bliver stiftet d. 27 marts 2023 og får et par hundredetusinde kastet i projektet. Der bliver hurtigt opgraderet træningsanlæg og udvidet stadion til 1500 pladser.

Der fokuseres på at købe billigt og sælge videre med profit, men med et begrænset budget, er der ikke meget at hente på markedet, da de større klubber kigger efter langt bedre spillere og større talenter.

Men allerede efter første uge rammer vi jackpot i jagten på et talent og en spiller af egen avl. Amandio Resende viser lovende takter og allerede efter 5 træninger får han talent mærket, hvilket resulterer i et salg på 2,5 millioner, hvilket kommer til at give klubben nye og bedre muligheder for fremtiden.

https://www.virtualmanager.com/players/15845967-amandio-resende

2 sæsoner er spillet, hvilket har resulteret i oprykning i begge forsøg, men starten på den nye sæson i 4. division har vist, at det er helt andet niveau vi er kommet op på og har fået en meget svær start.
Nu skal der evalueres og tages stilling til om vi skal ud og have fat i nye og bedre spillere allerede i indeværende sæson for at kæmpe om overlevelse i 4. division eller om vi skal en tur ned i 5. division og vende igen, for at komme endnu stærkere tilbage.

Comments