NTSK

NTSK i bedrift, efter top-rivalopgør

Written 1 July 2023, 14:35

NTSK er henrykt over at meddele deres seneste bedrift: holdets sejr i det afgørende top-rivalopgør mod Nyborg TSK og Siva, som har resulteret i en vellykket oprykning til Division 4. Holdet er ved at bryde ud i jubel, mens vores konkurrenter stadig græder over det tabte slag.
Kampen, der blev spillet 01/07-23 på NyborgTSK Stadium, var intet mindre end et spektakulært opgør mellem to af ligaens mest succesfulde fodboldhold. Efter en kamp med intensitet og spænding på banen var det NTSK, der til sidst trak sig sejrrigt ud af opgøret.
Holdets præstation var en manifestation af deres hårde arbejde og dedikation.

Denne sejr markerer ikke blot holdets oprykning til en højere division, men det er også en kærkommen triumf over vores top-rival, Siva. Konkurrencen mellem de to hold har altid været intens, og NTSK har demonstreret deres overlegenhed i dette afgørende opgør.
NTSK vil gerne takke vores loyale fans og støttere for deres støtte og opbakning. Uden jer ville denne bedrift ikke have været mulig. Vi ser frem til at byde jer alle velkommen i Division 4 og fejre endnu flere triumfer i fremtiden.

Comments

Gowsighan Srikandarajah 1 July 2023, 14:40
Spændende lokal opgøre, nu ved vi hvem kongerne af Nyborg er.
Flot indsat og glimrende arbejde fra klubben og staben bag kulisserne.

Stort tillykke med oprykning - vi følger med.