Northern Magic

Nu bliver det alvor

Written 11 September 2023, 00:13

30 kampe:

30 sejre
140-2 målscorer

Endnu en suveræn oprykning kom i hus i den tyske 5.division, hvor Northern Magic ryddede alt modstand af banen.

Nu bliver det dog alvor, fra næste sæson venter der alvorlige modstandere, og sejrene forventes at få en ende. Det er nu Northern Magic projektet virkelig skal stå sin prøve.

Dog er der blevet oprustet massivt i offseason, så holdet burde være polstret imod en nedrykning. Dog ligger forventningerne omkring en 8-12 plads, og alt derover vil være en overpræstation. Nu skal der bygges et fundament, så holdet på langt sigt kan rykke sig op i tabellen, men der er ingen forventninger om at rykke yderligere op i de kommende 2-3 sæsoner som minimum.

Næste mål bliver derimod at rejse kapital igennem solide placeringer og gode sponsorater, så en opgradering af det lille stadion kan blive fuldbragt.

Northern Magic forventer overlevelse i den kommende sæson, og ikke meget mere. En deltagelse i DFB pokalen er også på tapetet, hvor alle kampe imod svær modstand skal bruges til at vurderer holdets forfatning og modstandsdygtighed, når de virkelig bliver trykket. Endnu en spændende sæson står for døren, og Northern Magic er klar til at leverer varen!

Comments