Schrute Farms

Maj - Super heldig måned

Written 4 May 2023, 09:58

Målsætningerne fra april:

1.000.000C=
Opgrader stadion til niveau 2 hele vejen rundt=
Køb en god træner=
Få videresolgt mindst ét talent med profit=
Spil permanent i 4. division=


Her må man sige det er gået godt. Vi sidder pt. med 8,8 millioner på kontoen efter ikke engang en måned i spillet, så det er bestemt indfriet. Vi har ligeledes opgraderet vores stadion til niveau 2 hele vejen rundt samt niveau 1 på ungdomsholdet. Vi har fået købt to gode trænere og fået videresolgt flere talenter med profit (minut en enkelt vi mistede 250k på). Ligeledes er det blevet til to 7. pladser i den skotske 4. division, så det er ligeledes nået.

Tidligere metode og fremtidig metode?

Vi fortalte i sidste måned om, hvordan vi købte billigt på auktion om morgen og solgte dyrere på t-listen. Det er vi dog i mellemtiden stoppet fuldstændig med, da det tog en del tid og min lyst og engagement til vman er skiftende. Vi ændrede derfor plan til at købe talenter og sælge dem videre. Også det må siges at være gået godt - dog har vi været heldige.

Her er nogle små stabile transfers vi lavede i april:

https://www.virtualmanager.com/players/15862912-gyslbert-rumpff/history - købt for 1c og solgt for 51k dagen efter, da han fik t-mærket.

https://www.virtualmanager.com/players/15833856-tarjan-nandor-nikolaz/history - købt for 3k og solgt for 25k

Spillere vi solgte for mange penge og som er grunden til vi har 8,8 millioner i dag:

https://www.virtualmanager.com/players/15865227-kornel-hrbec/history - købt for 1c og solgt to dage senere for 2,2 da han fik talentmærket.

https://www.virtualmanager.com/players/15878723-efendi-ibrahimov/history - hentet på en fri transfer og solgt fem dage senere for 7,5 mio.

Det er derfor sikkert at sige at klubben har været meget heldig i april. Sådan går det nogen gange og vi har nu alligevel også lavet flere små og gode handler ved siden af, som også havde indfriet vores målsætninger uden de to gode handler.


Hvad så nu?

Ja hvad så nu egentlig? Jeg er som sagt ikke interesseret i at lave korte små handler mere. Talenthandlen, som ellers skulle være nem på græsplane går heller ikke super godt for mig. Ikke nogle store beløber i hvert fald. Samtidig har jeg ikke så meget tid til vman pt. Derfor er mine tanker faldet på at opgradere til avanceret træningsanlæg (ville koste mig 5.625.000c) og så købe nogle unge spillere og træne op. Jeg ved at mange ser ned på at påbegynde optræning af unge spillere på kun avanceret. Ikke desto mindre ved jeg det er muligt. Vi taler selvfølgelig ikke wonderkids, men vi taler om stabile spillere som efter nogle måneder sagtens vil kunne blive solgt for mellem 500k og 1mio. Spørgsmålet er derfor hvordan vi lige gør det. Hvis vi både benytter et 1. og 2. hold, så skal vi bruge 8 trænere, hvilket vil koste mig ca. 500k hver uge. Det vil sige alt det jeg træner på stadionindtægter. Altså vil vi ikke have et synderligt stort overskud indtil vi solgte vores spillere. Alternativt kan vi købe 11 19-årige til billige penge og så 11 15-årige og så udelukkende bruge et førstehold. det vil kræve ca. 250k om ugen, hvilket ikke er så galt. Jeg håber dog at kunne forblive i 4. divisionen alligevel, så vi netop kommer op og tjener det vi skal. Målsætningen for maj bliver derfor ikke noget særligt og kommer mest an på hvad vi vælger.

Målsætning for maj

Opgrader til Avanceret baneanlæg=
Få købt 3 trænere til=
Køb spillere ind til et eller to hold=
Påbegynd opgradering af ungdomsholdets stadion til niveau 2=

Comments