Ulm Warhawks

Året der gik - 2019

Written 3 January 2020, 13:59

I uge 52 2018 gjorde jeg comeback efter 2,5 års pause. Jeg havde ikke umiddelbart nogle målsætninger, men jeg forventede at ville spille med om bronze pokaler uden at bruge for mange penge på spillere.

Klubkassen stod på 791.000.000 credits, og der blev brugt 113.000.000 credits på at udvide stadion med én langside, én endetribune og to hjørnetribuner.

Første store succes var i uge 11, hvor jeg vandt mesterskabet og World Cuppen med mit billige tophold. Her begyndte jeg så småt at overveje, om jeg skulle investere mere i titlerne. Overvejelserne blev en realitet i uge 18, hvor jeg købte stort ind hos Faciato.

Målsætninger for 2019
Som nævnt havde jeg ikke de store målsætninger i starten udover at se, om comebacket ville være vedvarende. Op til uge 18 besluttede jeg mig for at vinde alle titler, hvilket betød en tur til England, Italien, Tyskland, Frankrig, Holland, Portugal, Brasilien og Danmark.

Efter to mesterskaber og en tabt finale i England besluttede jeg, at mesterskaber var vigtigst og søgte videre for at vinde flest mulige mesterskaber, inden holdet fald i niveau. I uge 37 kom jeg retur og fik FA Cuppen med.

Turen sluttede i Danmark, hvor jeg vandt Landspokalen i 3 ud af 5 uger og samtidig tog mesterskabet i den ene uge.

Sidste målsætning var at blive nr. 1 på vifa ranklisten for første gang siden mit comeback. Dette blev fuldendt 24. december.

Pokalskab


Ligatitler: 23
Nationale Cups: 17
World Cup: 6
Super Cup: 1


Ligatitler: 9
Nationale Cups: 5
World Cup: 3
Super Cup: 2


Ligatitler: 6

Økonomi
Jeg startede med 791 mio uden et hold, og klubkassen er nede på 338 mio nu. Der er brugt 113 mio på stadion, hvilket efterlader 340 mio, der er brugt på spillere og løbende drift. Holdets samlede spillerværdi er på 325 mio, hvilket jeg ikke vurderer urealistisk.

Mit underskud har derfor været på 15 mio.

Det nye år skulle gerne byde på et overskud, uden at det vil komme fra handel med spillere.

Positive ting:
-6 World Cup titler – kun overgået af Real Madrid CF’s 8 titler
-47 guldpokaler – lavere divisioner er ikke inkluderet
-Alle mesterskaber og nationale cups er vundet
-Nr. 1 på vifa ranklisten

Negative ting:
-Få Super Cup finaler
-Underskud på klubbens drift

Målsætning for 2020
Efter alle titler var i hus, var det min plan at nå mine sidste officielle målsætninger omkring 1.000 mio credits samt spillerværdi for 750 mio og 1.000 mio credits.

Først skulle klubkassen vokse ved at være midterhold i øverste række med et billigt hold. Herefter skulle der købes et hold fyldt med spillets største talenter.
Dette blev lagt på hylden, da enkelte klubber gav mig blod på tanden for flere titler.

Målet for 2020 er derfor ganske simpelt at vinde flest mulige titler og gøre det med et rimeligt overskud.

I vil ikke se mig gå efter at dominere som Real Madrid CF har gjort i år, da jeg ikke har tid eller lysten til at gøre et forsøg.

Godt nytår!

Comments

En Hovedstad - En klub 3 January 2020, 14:12
Spænde læsning.. Kan godt se jeg har meget at skulle nå endnu !
Ha´t godt 2020
Mvh Per

Reloading 3 January 2020, 14:32
Hey champ

Spændende læsning - dette sætter virkelig et perspektiv på, at det er en tung investering at kæmpe med i toppen af Vman. Selvom et underskud på 15 mio ikke er voldsomt, så er det dog stadig et interessant, at det ikke umiddelbart er en god forretning, at ligge at rode rundt i toppen. Det kan der selvfølgelig være flere grunde til. Men stadig interessant.....

Tak for god læsning - håber du når de sidste mål i 2020. :-)

Vilde auktioner den næste time 3 January 2020, 16:08
God læsning! Og godt gået!