Ulm Warhawks

Overkom bøden på 19.400.000 c utrolig hurtigt

Written 19 December 2007, 15:37

Jeg blev for to dage siden åbnet efter en lukning på 3 uger med en bøde på 19.400.000 credits, fordi jeg accepterede nogle vanvittige bud fra Brørup GF (Bjarma og Kim Qvist), det var jeg ikke den eneste, der gjorde. Forskellen var bare, at de andre fik efterregulleret deres handler, så de bare fik det, spillerne var værd.

Jeg fik ingen straf, og på daværende tidspunkt vidste jeg ikke, at de andre havde fået regulleret deres handler. Så jeg glemte så småt sagen, og da jeg 3 måneder senere får mit hold lukket uden nogen information om hvorfor, der var jeg 100% på, at der var sket en fejl. Jeg fandt så ud af, hvad grunden var, og jeg fik hurtig nogle i ryggen til at støtte mig. Men lige lidt hjalp det. Folks indlæg på forum ang. sagen blev hurtigt slettet, og der skete intet. Men da den store Fursund IF trådte ind og brokkede sig, så ville de straks lytte, da det nu var en af de store hoveder, der snakkede. Så de ville se på sagen. Men da jeg to uger senere blev åbnet, havde de stadigvæk ikke kigget på sagen.

Så jeg fik en 3 ugers lukning og en bøde på 2 * indtjening, mens de andre bare fik en bøde på indtjening - spillerens værdi. Bare fordi LEG havde glemt mig, da de havde sagen oppe at køre første gang.

Nu er jeg efter en del salg kommet tilbage, og nu ligger jeg kun med en million i minus i stedet for 18 millioner, som da jeg blev lukket. Så nu har jeg i det mindste mulighed for at forlænge kontrakter, hvilket er fantastisk, da jeg havde nogle wonderkids nede omkring 2-3 dage.

Comments