FC Gullwings

Comeback - Nyt hold etableret

Written 9 June 2014, 20:39

Så er FC Gullwings tilbage med et nyt hold og nye mål, efter at jeg har holdt en "mindre" pause siden jeg solgte mit hold i september 2013.
Siden har jeg været meget anonym uden ambitioner, hvor jeg blot har fisket utrænet op, som jeg fandt sjovt, men det har der ikke rigtigt været penge i.
- I perioden fra september 2013 og indtil den 24-05-14 lavede jeg KUN EN transfer http://www.virtualmanager.com/players/9350194-gerlach-schockemohle som jeg blot havde i 15 timer inden han røg videre.

Hvorfor er jeg startet igen? Ja en af mine venner er selv startet igen for nyligt, og så havde jeg nemlig lavet et løfte til nogle gutter herinde: Nemlig, når der kom flere truppladser ( Hvor man blot kun kunne have 22 spillere indtil 6. juni 2014) hvor man nu kan have op til 25 spillere.
Klubben Tyskland var ikke sen til at orientere mig om denne glædelige nyhed og så var jeg nødt til at tage stilling.
Et løfte er et løfte som selvfølgelig skal overholdes og så er jeg her igen, hvor målet er at være nr. 1 endnu en gang smiley
22 spillere har simpelthen været alt for ubegrænset, og det var en af grundene til at jeg fik nok og trak stikket i september 2013, fordi man ikke havde "nok" muligheder og med 25 spillere har man pludselig flere muligheder, hvilket gør spillet sjovt igen ! (Ja hvis man ikke er enig, så kan man rende og hoppe)
- I øvrigt har jeg lagt mærke til at der er sket mere aktivitet på handelsmarkedet siden 6. juni efter jeg har fået solgt de fleste talenter (endda mere flere end 1 bud på nogle af dem!) så dejligt udviklerne ENDELIG indførte dette tiltag, som dog skulle have været udført for længe siden!

Etableringen:
Når man starter igen og har ca 910 mio på kontoen, så skal man selvfølgelig ud og investere i 11 nye spillere.
De 11 er nu netop på plads i forbindelse med denne pressemeddelelse.
Spillere er købt efter en 3-4-3 formation eller en 3-1-3-3 kan man også godt kalde den.
Det har kun taget 3 dage at etablere holdet denne gang, og jeg er selv tilfreds med holdet.
Dog har der været malurt i jagten hvad angår på midtbanen: Kun 2 MV´ere i min ønskede årgang, som var ALT for dyre, hvilket betød at jeg måtte købe 2 MC´ere ind, som ikke har det vildeste potentiale, men acceptabelt - Den ene MC (Camilo Jacare) skal omskoles til MV, hvilket godt kan lade sig gøre i min taktik.

Ser frem til at møde og TVÆRE jer ud på banen smiley

Comments

Suppe 10 June 2014, 12:48
Velkommen tilbage på banen!

Zzz 11 June 2014, 18:32
Dejligt du er tilbage smiley