FC Gullwings

(Stoppede i nogle måneder) - vendte tilbage

Written 26 July 2009, 12:00

(læg mærke til at jeg spiller endnu, men var stoppet nogle måneder og vendte tilbage med et helt nyt hold)

Jeps så blev det på tide at komme med den længe ventet pressemeddelse, men meget forsinket da jeg egentligt næsten havde skrevet et færdigt i et wordprogram, men pga en mystisk teknisk fejl gjorde at jeg ikke kunne kopiere orderne, men skide være med det for det er jo ikke nogen kæmpe nyhed

Pressen blir dog kun meget kort i forhold til det jeg havde skrevet, men besvar den bare, hvis du har nogle spørgsmål.

Grunde/grunden til det stop

Mit stop har længe været undervejs og der er flere grunde til jeg stopper af både spillemæssige og personlige grunde.
- De personlige grunde er dem der står bag den endelige afgørelse, da jeg skal på uddannelse og dermed ønsker jeg at ofre vman til fordel for en god/ordentlig start på uddannelse da jeg har brugt alt for langt tid på spillet - Om jeg vender tilbage allerede vender tilbage omkring jul, vides endnu ikke, men lige nu står den på en pause på ubestemt tid
- Tiden passer osse rimeligt, da licensen netop osse udløber i næste uge.

- Der har osse været spillemæssige grunde som står bag, hvor det desværre heller ikke er gået som jeg ønskede det.

* Flere ligaer fra nye lande, da der kun er 12 på nuværende tidspunkt.
- Jeg har nemlig allerede vundet alle pokalerne fra hver land af både Liga/Cup trofæerne samt de 2 internationale cups, så fra min side er der ikke mere at kæmpe om.
* Flere lande hvor der kan oprette spillere fra, gerne så mange som muligt.
* Kampmotoren skal gøres med realistisk, bl.a. med hensyn til kort
- Fik 2 røde kort idag på "Normal" takling" og begge var fredag 24 juli, hvilket er fint nok der kommer røde kort, men oplever desværre at de kommer alt for tidligt, da jeg fik en udvist efter 7 minutter og den anden på vist 32 minutter og set fra min side kommer de røde kort mest i 1 første halvleg.
- For lidt gule kort
- 2 gulekort skal give karantæne (skal osse stå ved spilleren at han har en advarsel, ligesom med røde kort står derved), hvilket de ikke gør idag.
* Regelsættet skal have en opdatering da den er for tåget, efter flere brugere osse har pointeret i forummet, hvor nogle af paragraferne skal opdateres.
- Bl.a. har jeg modtaget en masse breve, hvor der nok har været 10 indtil videre som ville have min klub inden for den sidste 1½ måned og der kan gøres mere, så man undgår de breve fremover, da 10 er rigtigt meget og det er sikkert ikke den sidste jeg modtager.
- Reglerne opfordrer KUN mig til at jeg ikke må give klubben væk, men forbyder ikke nogle I at spørge.
* Transfers er for uoverskueligt - Når spillere skifter klub, en klub henter en spiller ind fra en fri og spillere ryger på fri/har kontraktudløb og det hele står fuldstændigt rodet og man ikke rigtigt bruge funktionen i den menulinje til noget - Så gerne at man f.eks kunne søge, på f.eks hvilket/hvor mange spillere der er skiftet og har kostet over 30 mio på en uge/sæson og f.eks hvor mange 30 årige der blev solgt til over 10 mio på en sæson - Altså en funktion hvor man kan se transfers på alder og priser hver sæson, men lige nu er den total ubrugelig.

Jeg har vist glemt lidt, men lader det ligge.
- Der har osse været andre ting, men dem vil jeg holde helt for mig selv.


Kan se tilbage på ...
* Sammen med Fyn United på samme dag, til at være den/de første til at være dem der vandt alle trofæerne, hvor der er tale om intet mindre end 26 trofæer og den sidste pokal blev hentet helt tilbage i uge 15 i April - Så vidt jeg ved, har ingen andre vundet alle trofæerne endnu, så jo længere den holdes, jo mere tilfreds kan jeg blive.
* Første sæson i Premier League, den sværeste liga i spillet hvor Huleboerne, Den Varme Pejs, Vejen Sportforening herskede, især DVP havde vundet ligaen 10 gange i træk og overraskende vandt jeg den i første sæson jeg ankom til ligaen og dermed brød hans sejrstrimmel.
* Højeste placering på Ranklisten nogensinde: #3

Lige nu gås der efter at få så meget så meget som muligt ud af de resterende spillere og så se hvor meget det kan indbringe på kontoen og hvilken placering jeg vil få på rigestelisten, hvor på nuværende tidspunkt ligger nr 10, hvor jeg lå nr 9 for dage siden.


Spillersalg

Mange er allerede solgt, men der er stadigt en bunke tilbage og alle kan sagtens forhandles, hvis der kommer en fornuftig pris.

Følgende godbider er der tilbage:

- Heimericus Eastland 18 år, årgangens bedste og mestværdifulde spiller i sin årgang, så 44.9 mio skulle være billig nok.
- Stanley Roddie 17 år (18 snart), 3. mestværdifulde i sin årgang og har et godt potentiale og har bl.a. trænet 11.1 med 22 spillere ! Derfor syntes jeg det er underligt han ikke er røget endnu, når bl.a. Leo smidt er røget for 55 mio.

Der er flere wonderkider med fantastisk potentiale og en masse billige VK´s osse, så læg nogle bud eller skriv hvad du vil give.

Dog ønsker jeg at helst ikke spørger "Pris for **********" - "Hvad koster han?" osv.
- Men derimod er I velkommen til at lægge alle de bud I har lyst til og måske accepterer jeg et mindre bud, dog på nuværende tidspunkt ønsker jeg ikke at gå ned under de mindstepriser - Men hvis I er uenige, så kom med et bud over brev, da jeg kigger på det hele.

@ Efter denne meddelse, så kommer der af og til prisnedsættelser, så hold øje med spillerne og allerede i den kommende uge, vil nok alle blive sat ned.

Men om 1 måneds tid ryger alt, eller de fleste på Auktion, men det vides ikke endnu da jeg ikke har bestemt mig, men planen er at det hele ryger på auktion om 30 dage, så henvend jer nu, hvis ikke I kan vente eller frygter andre køber guldfuglene før jer.


Til sidst vil jeg så sige fortsat god sommerferie og fornøjelse med spillet og kan være vi ses igen engang


Mvh "Manageren"

Comments

31 July 2009, 13:40
ærgeligt at en af de store guns forsvinder fra spillet smiley smiley
held og lykke med uddannelsen.

Mr Hobro - Blandet godter på T-list 24 August 2009, 14:35
Jeg takker smiley

Til de interessede kan jeg oplyse at jeg måske vender igen engang.

Måske allerede sidst på året, men hvem ved ...

kent christensen 30 September 2011, 17:43
HÅBER DU VINDER OVER NORDKURVE!!!! JEG HEPPER PÅ DIG!!!! smiley

Lang 3 December 2011, 09:09
Det er ærgeligt for spillet at en så stor klub som din er holder.
Men held og lykke med din uddannelse håber det kommer til at gå godt for dig fremoversmiley

26 May 2012, 21:17
hello jurk