Vejgaard BK

Endnu en sæson i den bedste liga

Written 6 April 2015, 23:24

Klubben har taget hul på den fjerde sæson i træk i den bedste liga i Brasilien. Dette er klubben fint tilfreds med og sidste sæsons bedste placering hidtil med en solid 8 plads. Klubben foretog ikke et eneste køb i sidste uge med lod derimod balancen stige, da klubbens to profiler har meldt deres karrierestop. Derfor har Nilanso FC valgt at fjerne fokus fra stadion i en periode og derimod sendt manageren på udkig efter nye stjerner til klubben. Manageren har været at finde på flere af de store stadions i løbet af de sidste uge, for at se på erstatninger for de to ''ældre herrer''.

Der er efter et lille udsalg på ungdomsfronten blevet sat fokus på dette igen, da klubben ser stor respekt i, at forme sine egne spillere til det spil som klubben ønsker at præsentere på stadium of memories i fremtiden. Der blevet taget afsked med Kfir som blev hentet ind i Ringsted Packers. Kfir startede godkendt ud hos klubben, men det var som om, at træningen aldrig slog igennem og vi kunne ikke se ham i klubben i fremtiden, grundet alt for store forventninger til hans relativt lave niveau. Nilanso hentede også en ungdomsspiller i FC Morgensuttere, som viste stort potientale. Dog kunne dette konkluderes at være en fejl vurdering både hos Nilanso, men også en alt for overdrevet og krydret salgstale fra hans tidligere klub. Dog vises der respekt for klubber, som spiller i høje ligaer og derfor blev han naturligvis solgt videre dagen efter til en højere pris. Det helt nye skud på stammen er Marcus Ponter, som jeg har hevet op i første holdstruppen da hans niveau simpelthen var for godt til ungdomsholdet. Vi forventer os meget af Marcus Ponter i fremtiden og glæder os til at se talent blomstre i fremtiden. De tre herrer i angrebet er efterhånden blevet 2x 18 år og Koloman på 19. Drengene fortsætter den helt vanvigttige træning og dette fortsætter i fremtiden, håber vi.

Vi vil også i klubben se frem til en division med 3 af klubbens samarbejdspartnere i denne sæson. Alle tre hold ønskes held og lykke med sæsonen og jeg selv vil være at finde i V.I.P boksene på stadion og diskutere ungdomsspillere med klubberne.
Udover dette vil klubben også ønske FC morgensuttere tillykke med det flotte resultat i sidste sæson og vi håber selvfølgelig klubben kan blive i divisionen så vi kan se en kamp mellem dem og Get Rekt igen.

Mål for denne sæson i Nilanso FC er, at klubben skal have købt to nye store profiler og have repareret stadionet.

Frederik Breum
/Nilanso FC

BasilioAway

Comments

Sir Jesper Axwell Eschen 6 April 2015, 23:46
Nu skriver du en fejlslagen handel med FC Morgensutterne. Hvad har det af betydning for det fremtidige samarbejde mellem Nilanso og samarbejdsklubberne? Hvor mange økonomiske fiaskoer kan økonomien og selvforståelsen som en god købmand holde til? Og hvor mange succeser er det reelt blevet til? Det er efterhånden mange penge som er blevet smidt i de unge talenter.

Yderlig spørgsmål
Rækker økonomien på længere sigt virkelig til denne gambling med ældre spillere? En spiller af Eanes Simonis kvaliteter er jo dyr. Vil en uheldig periode med flere pensioner på kort tid ikke betyde enden på luksus tilværelsen i den bedste brasilianske række?

Frederik Breum 7 April 2015, 00:00
Først og fremmest så har der været tale om to fejlslagende handler. Dette er selvgølgelig utilfredsstillende for klubben og som manager ligger dette ansvar ene og alene på mine skuldre. Dog er begge ungdomsspillerene blevet videre solgt for en større sum end de blev købt for, faktisk dobbelt så meget. Derfor menes der med utilfredsstillende, at klubben havde håbet og troet på, at videre sælge dem for endnu mere.

I forhold til det yderligere spørgsmål, så er dette et stort diskussions emne i klubben lige nu. Dog tjener klubben særdeles okay med penge grundet pladser, så det kan sagtens finansieres. Dog vil klubben have et stort problem, hvis halvdelen af holdet valgte at indstille karrieren på samme tid. Dette er spillerne selvfølgelig bevidste om og derfor gør Nilanso sig brug af meget personlig sparring med spillerne, så klubben undgår dette problem.

Mvh
Nilanso

Stoppet 8 April 2015, 09:19
Vi siger mange tak for jeres hilsen og lykønskning med vores oprykning! Men hvis du vil se en kamp mellem FCM og FCGFR igen, så må FCGFR jo tage sig sammen og komme væk fra 4. division.