Vejgaard BK

Pludselig presset

Written 12 April 2015, 23:47

I Nilanso FC blev der i den fjerde uge pludselig vendt op og ned på situationen i klubben. Efter 3 sikre ugers god og underholdende spil på banen blev klubben i sin fjerde uge i Brasiliens bedste liga pludselig presset. Nilanso FC har sluttet de tidligere sæsoner på henholdsvis 9,9 og 8 pladsen men i denne uge handlede det pludseligt om overlevelse. Klubben røg ind i en negativ periode og spillet fungerede slet ikke. I top-kampene mod de store hold, havde Nilanso FC ikke engang et skud inden for rammen. Dette er overhovedet ikke tilfredsstillende. Nilanso FC har været ramt af flere pensioner og dette har resulteret i flere handler i klubben. I den nu overstået sæson har vi hentet flere nye profiler hjem, som har en fornuftig alder. Rodolfo Emilio Candido og Evan Cadman Morris er begge blevet hentet hjem som forstærkning på midtbanen hvor Hamza Zafir er gået på pension. Udover dette blev Oscar P solgt, da han ikke har kunnet leve op til det forventede niveau. Nu er de to nye profiler hentet hjem og vi glæder os til at se hvad dette bringer i fremtiden. I angrebet siger vi også farvel til klubbens absolut store legende Eanes Simoni på tirsdag og derfor er Minervino Vasconcellos blevet hentet ind som erstatning for ham. De to har i den forgangende uge haft personlig træning sammen, så Minervino Vasconcellos, har mulighed for at overtage Eanes Simonis rolle på holdet. Dette glæder vi os også meget til at se i fremtiden og Minervino Vasconcellos vil på tirsdag blive fast mand i start 11'eren.

Der har dog også været positive tilgange på holdet. De værdisættende mennesker bag vman har endelig fået øjnene op for talentafdelingen i Nilanso FC og dette er blevet belønnet med flere gode værdier. Klubbens absolut største talent og fremtidige stjerne, Koloman Huba er netop blevet vurderet 6.780.000 værd. Jong-duck Ryoo skal til at oppe sig på træningsbanen ellers må vi søge andre muligheder på denne front og dette er han selvfølglig indforstået med. Gordon Goodsey som kom fra samarbejdsklubben Jesper Prozez er netop blevet vurderet til hele 6.910.000 credits og dette er vi uden tvivl fuldt ud tilfredse med.

I den kommende sæson skal holdet lære at finde hinanden og spillet vil derfor nok ikke være legendarisk, men vi forventer dog i form af de investeringer som er puttet i spillerne, at de hurtigt vil finde det niveau og Nilanso FC's spillestil. Dog vil målet være 8 pladsen igen, ellers vil klubben være tilfreds med overlevelse qua den tidligere sæsons placering. Klubben vil igen kigge mod stadion i fremtiden hvis spillet er tilfredsstillende og derfor vil der være fokus på det sidste hjørne.

Nilanso FC
/ Frederik Breum

Comments

Sir Jesper Axwell Eschen 13 April 2015, 00:24
Imponerende at klubben igen formår en sæson i den bedste række, men har klubben stadig niveauet og formatet til at spille med blandt de bedste? Eanes Simoni bliver uden tvivl meget svær at erstatte, så kalkulerer klubben med nedrykning? I så fald hvordan vil klubben overkomme en nedrykning til de lavere divisioner. Vil holdet stadig kunne opretholde det høje niveau?

Frederik Breum 13 April 2015, 10:01
I Nilanso FC fokusere vi ikke allerede på næste sæson. Vi vil forholde os til den nuværende situation. Som sagt har klubben investeret i nye spillere, som vi har vurderet til, at have niveauet til den beste liga. Som sagt er spillerene lidt yngre end de nuværende, men dette er også et aspekt som vi diskuterede i sidste uge. Så derfor forholder vi os til den nuværende sæson og diverse cupturneringer vi deltager i.

Sir Jesper Axwell Eschen 13 April 2015, 13:28
Men vil niveauet stadig være højt til at spille i den bedste række med yngre spillere. Er der ikke for meget fodboldromantik og for lidt talent i strategien med yngre spillere?

Frederik Breum 13 April 2015, 13:30
Det mener vi ikke hos Nilanso FC. Vi glæder os til at hvad de ny-indkøbte spillere har at byde på.