Vejgaard BK

Tilbage på niveau

Written 26 April 2015, 21:58

Efter to sæsoner med kæmpen for overlevelse i Campeonato Brasileiro Série A, fik vi igen sluttet sæsonen af på en tilfredsstillende 9. Plads. Efter mange sæsoner hvor Nilanso er fløjet igennem divisionerne fra 7-1, så har klubben efterhånden accepteret at bedre niveau efterhånden er fundet. Grundet dette har klubben etableret sig som et fast 1. divisionshold, som gerne skal ligge og kæmpe med omkring 8. pladsen. Derfor er den netop overstående sæson som sluttede på en sikker 9. plads ganske tilfredsstillende.

I forhold til transfersituationen har klubben holdt sig meget neutral. Ingen indkøb er det blevet til, men derimod et salg på ungdomsfronten skete i den nu overstået sæson. Koreaner-drengen var begyndt at opføre sig underligt på træningsbanen og formåede ikke at finde det niveau som både klubben og han selv ønsker. Derfor røg han videre til Serigion, som kan samlignes lidt med Ajax Amsterdam. Her har han fundet det forventede niveau og dette er vi naturligt meget tilfredse med. Held og lykke fremover.

Gordon Goodsey derimod er blevet den spiller med højst værdi i hele truppen. Talentspejderne har endelig fået øjnene op for potientialet som gemmer sig i ham. Dette er blevet belønnet med hele 10.400.000 i værdi. Stort tillykke til Gordon herfra. Koloman Huba fortsætter det tårnhøje niveau og hans mål om at blive klublegende, både med hensyn til fleste kampe spillet nogensinde samt mest scorende spiller nogensinde, begynder så småt at kunne blive en realitet. Dog er der lidt vej endnu, men hans trænings arrangement er blevet belønnet med flere indskiftninger i Campeonato Brasileiro Série A og fastmand mod lavere hold i cuppen. U-21 landsholdets træner Javoiak Bakuvico har haft fat i mig i den nu overstået sæson og en mulig U-21 landsholdsplads vil ikke være utænkeligt. Udover dette er holdets eget guldfrø Marcus Ponter den ungdomsspiller i alder af 15 år, som nogensinde har haft højest egenskaber. Her begynder klubben også at kunne se en forsvar legende, måske den nye Patrice Evra?

Eggert Blume og Patric Holba har begge meldt deres pension og trækker sig tilbage for at nyde familielivet. Især Eggert Blume med hele 469 kampe lige nu og med over 60 kommende i fremtiden end det slutter, bliver han er hård mundfuld at erstatte. Der skal lyde en stor tak herfra, uden jer var Campeonato Brasileiro Série A ikke en realitet.

- Målet i den kommend sæson vil igen være en 9. plads og tjene penge ind til de to pensionsmeldte stjernespillere.

Nilanso FC
/ Frederik Breum

Comments

Sir Jesper Axwell Eschen 26 April 2015, 22:02
Har klubben den nødvendige likviditet til at erstatte to så markante profiler? Klubben har jo længe ligget fast, hvornår regner klubben med at tage skridtet op, således at overlevelse ikke altid er det overskyggende mål?

Frederik Breum 26 April 2015, 22:52
Spillere på det niveau koster, selvfølelig. Men ekstra dyre bliver de også når man gerne vil have dem i en nogenlunde alder som vi diskuterede for nogle uger tilbage.
I forhold til at tage skridtet op, så er det netop det klubben har gjort. Målet er ikke længere at overleve, men derimod at spille med om 8 pladsen som giver en præmiesum på 470.000 ca.

Frederik Breum

Stoppet 28 April 2015, 08:54
470.000? Det er jo næsten det som Nilanso får i entreindtægter pr kamp?

Frederik Breum 28 April 2015, 15:06
Ja i denne uge - men det er jo ikke hverdagskost.