Vejgaard BK

Skuffende sæson og dog?

Written 4 May 2015, 12:41

Sæsonen bød på en skuffende resultat i ligaen som ikke levede op til målet. En 11 plads, blev slutplaceringen og dette er ikke tilstrækkeligt for en hold som Nilanso FC. Dog nåede holdet helt til 5. runde i Virtuel Manager World Cup som er det bedste resultat nogensinde. Cuppen sluttede i 4 runde og dette er også en okay præstation.

I denne sæson siger vi farvel til Eggert Blume og Patric Holba som begge har spillet mange kampe for Nilanso, og derfor skal der hentes erstatninger ind. Dette er der også kapital til, da forrige uge bød på 10 millioner i kampindtægter og et salg af vores optrænede wonderkid Gordon Goodsey. Gordon belv hentet i samarbejdsklubben Jesper Prozez d. 5 januar for 450.000 credits og røg så videre til en klub som både har træningsfaciliteter og erfaringer med unge spiller. Gordon blev solgt for 7.999.999 credits så det var god kredit som blev hentet hjem på ham. Vi ønsker Gordon alt held og lykke i fremtiden og vil glæder os meget til at følge og se ham i Competaro Brasiliero Serie A engang.

Koloman Huba er ikke kommet på U21 landsholdet endnu, selvom der var tydelige tegn på det. Dette regner vi stærkt med, at han gør i den kommende sæson. Marcus Ponter derimod viser enormt potientale og er også blevet belønnet med klubbens højste værdi nogensinde nemlig 18.400.000 credits. Stort tillykke.

- Målet vil i denne uge vil være 8 pladsen igen samt en semifinale deltagelse i Copa Brazil.

I den kommende sæson har vi fået vores samarbejdsklub Pinquenakademi som vil glæder os meget til at skulle konkurrere med. Første kamp i sæson for Nilanso FC bliver på Pinquehometown og her skal vi selvfølgelig have en sejr.

Nilanso FC
/ Frederik Breum

Comments