Vejgaard BK

Tak for denne gang Brasilien

Written 10 May 2015, 23:28

Efter 8 sæsoner i Brasilien blev den 8 sæson endestationen. Resultatet i den foregangende sæson var egentlig rigtigt god, faktisk den bedste af de 8 sæsoner. Nilanso FC sluttede nemlig på en 7. plads som er den bedste placering nogensinde. MEN klubben har søgt sig nye mål og har derfor valgt Portugal som det næste store eventyr i klubbens lange historie.

I den nu overstået sæson meldte hele fire pensioner sig. Eggert Blume og Patric Holba har begge her til aften tømt deres skabe i klubben og har forladt proffesionel fodbold. Et stort tak skal lyde til de store profiler, jeres arbejde og engagement vil aldrig blive glemt. Dette har medført kolosal store investeringer i klubben og i sidste sæson blev der brugt hele 32.000.000 på spillerindkøb. Nye store stjerner som Mogens Larsens med klubbens største vurdering nogensinde er hentet hjem og derfor en ny stor stjerne i truppen. Der forventes meget af de ny-hentede spillere. Rigtigt store profiler skal føre eventyret videre i Portugal og dette glæder vi os meget til. I den kommende sæson i 2. divisionen vil klubben også møde den største legende i klubbens historie, Basilio Chao-Quente. Basilio Chao-Quente vender hjem til Stadium of Memories og dette skal selvfølgelig fejres. Der er blevet arrangeret Basilio Chao-Quente personlige sang inden kampen går igang osv. Alt vil ikke blive afsløret endnu, men det bliver stort.

Koloman er stadig ikke kommet på U21 landsholdet og vi venter stadig på dette skal ske. Vi er selvfølgelig meget utilfredse med situationen og derfor er Koloman blevet skiftet i hver kamp i sidste sæson og det vil han blive i fremtiden også for at sikre hans mål om at blive den mest spillende og største legende i klubbens historie. Marcus Ponter er steget til over 19 millioner i værdi og dette er selvfølgelig meget godt smiley

- Målet i den kommende sæson vil være oprykning til den bedste liga i Portugal.

Nilanso FC
/ Frederik Breum

Comments

Sir Jesper Axwell Eschen 11 May 2015, 12:19
Klubben har startet noget valklende i Portugal, var det en sportslig fejl at skifte liga?

11 May 2015, 15:01
Enig i Sir Jespers kommentar. Derudover lyder meget af klubbens fokus på det nye store talent Marcus Ponter, har det fjernet fokus fra koloman der måske er blevet overset af NIlanso? Personligt tror vi ikke på Koloman til U21, han er fortid, hvilket Nilanso tydeligvis ikke fatter

- RMV

Frederik Breum 11 May 2015, 15:14
Vi vil først vurdere på valget når sæsonen har nået sin ende. Spillerne skal lige vende sig til et noget koldere klima end Brasilien, så der er flere ting at tage stilling til.

Koloman fik 3,5 linjer i pressemeddelse hvor Marcus kun fik 1,5 så flet næbet og koncentrer dig om din egen tallerken.