Vejgaard BK

Nilanso FC er tilbage i Brasilien

Written 21 November 2016, 13:43

Efter flere måneders pause i klubben er Nilanso FC endelig tilbage i Brasilien. Klubben startede ud med samme fodboldforståelse, taktik og engagement som klubben er kendt for. Nilanso FC startede i 6. Division i Brasilien og har allerede spillet sig op i 4. Division. Klubben forventer naturligvis at kæmpe sig op i 3 og gerne op i 2. Division indenfor den nærmeste fremtid. Siden klubben stoppede, på toppen vel og mærket, så har er flere af Nilanso FC's tidligere samarbejdspartnere ligeså sat klubben på stand-by. Dog er Ringsted Packers og pingvinerne ligeså at finde i ligaer rundt omkring i Brasilien. Klubben har også dannet bekendtskab med en ny klub nemlig FC BRIIAN. Begge klubber har været oprykkere i deres sidste to sæsoner i Brasiliens ligaer og følges derfor mod toppen. Dog mener klubbens cheftræner Andreas Olesen, at klubben ikke kan følge Nilanso videre op igennem de fremtidige rækker. Vi håber naturligvis at Andreas tager fejl. Det kræver dog at FC BRIIIAN skifter fokus fra spillernes enkelte kvaliteter til, at holdet formår at spille sammen som en enhed. Dette har ikke lykkedes i højere grad endnu og har også resulteret i, at statistikken hedder 3-1 i Nilanso FC's formører. Vi opfordrer derfor FC BRIIAN og Andreas til at arbejde på strategien i opbygningen af deres angrebsspil, da klubben kun formåede at placere 1 skud indenfor rammen på hjemmebane i det netop overstået opgør mellem klubberne. Dette må ikke anses at være acceptabelt for en klub som FC BRIIIAN på hjemmebane selvom klubbens spiller efterhånden må være godt mærket af nederlaget smag i munden inden kampen mod Nilanso FC fløjtes igang. På ungdomsfronten har klubben investeret i flere nye spændende stjernefrø og forventer sig meget af disse i fremtiden. Det vil forventes at størstedelen af spillerne er at finde på både U17 samt U21 landsholdende i fremtiden. Klubbens registreret fans er netop nået op over 1000.- hvilket forventes at femdobles inden for nærmeste fremtid.

Målet for den næste sæson er oprykning til 3. division samt få endegyldigt styr på de sidste midtbane profiler på holdet.

Dette var alt jeg havde at udtale for nu.

Nilanso FC
/ Frederik Breum

Comments

Niclas Frost 23 November 2016, 11:07
Dejligt at se dig tilbage i den Brasiliaske Liga. Hos pingvinerne har vi store forventninger til klubben, og håber vi mødes længere oppe i rækkerne. Du må have alt held og lykke med dit nye projekt.

Derudover vil vi lige lykke ønske dig, for dine store resultater ind til videre samt din placering som nummer 1 i 4. division, pulje 4.

//Niclas Frost, Cheftræner hos Pinquenakademi