Vejgaard BK

NYT KLUBNAVN

Written 23 November 2016, 14:05

Klubben som igennem utallige sæsoner har været kendt som Nilanso FC, skifter tirsdag morgen d. 22-11-16 navn til Vejgaard BK.

Til tirsdagens morgen træning mødte 22 spillere op med et bredere smil på mundlæben grundet klubbens annoncering af pressemeddelelse. I den seneste tid har rygterne sværmet i diverse fodbold medier verden over. ’’Nye spillere på vej? Nye investorer eller nye spillere?’’. Alle disse rygter blev mast til jorden af cheftræner Frederik Breum tirsdag morgen.

’’ Det er en glædes dag, hvor jeg har fået den store ære at præsentere vores fremtidige proces i klubben’’. Således startede den rutinerede træner dagens pressemøde hvor flere hundrede journalister var mødt op til både fotos samt efterfølgende spørgsmål. Holdet var nemlig blevet bedt om, at stå til rådighed til fanbilleder samt autografskrivning efter pressemeddelelsen var givet. Efterfølgende fortsatte den succesrige træner: ’’ Det er med stor glæde, at jeg kan præsentere vores nye klubnavn, Vejgaard BK. Det har været en længerevarende ønske fra både klub samt fans og derfor er vi naturligvis utrolig stolte over, at kunne præstere under dette navn i fremtiden.

Nyheden blev modtaget med store klapsalver samt piften. Nilanso FC er blevet udskiftet med Vejgaard BK og ligeledes har klubben præsenteret nye sponsorer. Her i blandt findes udelukkende lokale forretninger fra Vejgaard. I blandt disse findes forretninger som Pølsevognen, Pizza Pasta Place, Vejgaard tæppeforretning og Skjold Burne. Den helt store nyhed er dog, at Super Brugsen er ny hovedsponsorer og det rygtes, at spillerne hver især har fået gavekort på 3.500.- til indkøb i dagligvarer forretningen som er velkendt i hele Aalborg Kommune for sin høje kvalitet. En af holdets unge spillere, Clifford Conner sagde følgende: ’’ Det er pisse fedt, at klubben nu hedder Vejgaard BK. Jeg har altid spillet i klubben siden jeg startede som seksårig. Nu står jeg med en 18-dags kontrakt som 15-årig og har et ønske om at blive en spillerprofil engang i fremtiden. Derfor synes jeg det er SÅ FEDT, at holdet nu spiller under det oprindelige logo og holdnavn’’, sagde den 197 cm høje angriber Clifford Conner.

Begrundelsen for navneskiftet var følgende:’’ Klubben har de seneste mange sæsoner haft ønsket om at præstere under dette navn, der har dog været visse grundlag, som har betydet at navnet Nilanso FC, stod på holdtrøjen i længere tid end håbet. Efter dette problem var løst er situationen nu anderledes og holdtrøjen som ligeledes har oplevet designmæssige ændringer både grafisk i form af nye sponsorer men ligeledes også i farvevalget, så vi nu repræsentere Vejgaards kendte blå og hvide farver’’, tilføjede en meget begejstret Vejgaard BK træner.

Til sidst i dagens pressemøde blev cheftræner Frederik Breum spurgt ind til fremtidige mål i klubben. Her lød svaret ganske overbevisende. ’’ Vi har et ønske om at etablere os som fast 3 og forhåbeligt 2 divisionshold i fremtiden. Niveauet er efterhånden steget i vman universet, men dette lader vi os ikke skramme af, da vi mener vores kvaliteter som klub lever op til dette. Udover dette forsøger vi igen at skabe et veletableret akademi af unge spillere, som skal vokse op i vores fodboldfantasi, dette skulle gerne medføre at de formår at udføre netop kvaliteter vi leder efter i Vejgaard BK. Ud over dette har vi et længere varende ønske om, at udbygge Stadium of Memories endnu større, så stadionet i fremtiden kan indeholde over 50.000 tilskuere. Dette bliver også en nødvendighed, da Vejgaard er en by som er i fremgang hvor flere og flere flytter til’’, sluttede den Frederik Breum som selv er vokset op i Vejgaard.

Comments

Stoppet 23 November 2016, 14:26
Først og fremmest, tillykke med det nye klubnavn. Vil holde mig objektiv og ikke ytre min mening omkring navneskiftet, vil blot ytre min undren over stadionets navn ikke også skifter navn? Til det gamle og ellers velkendte navn af stadionets beliggenhed og i folkemunde kaldet "Soffy Road", hvad skyldes at dette ikke ændres?

Niclas Frost 23 November 2016, 14:37
Super godt interview!

Til Cheftræner Frederik Breum vil jeg gerne personligt lykke ønske dig med dit navneskift for klubben. Vi tror på jer hos pingvinerne, og mener i har truffet den rigtige beslutning, om at omdøbe klubben Nilanso FC til Vejgaard BK. Derudover ser det lovende ud med en masse nye sponsorater, dog er vi lidt bekymret hos pingvinerne omkring jeres hovedsponsor. Vejgaards velkendte Superbrugs er disse dage lukket grundet rotter, hvilket ikke må have stort gavn for deres forretning. Vi håber inderligt at dette ikke kommer til at påvirke jer som klub, ellers må i jo søge investering hos Pinquenakademi.

Frederik Breum 23 November 2016, 14:57
Anders Krebs:

Vi har valgt at vedligeholde stadion navnet Stadium of Memories, da der simpelthen gemmer sig så meget historie og store fodboldoplelvelser på selve stadionet. Soffy Road tilhører FC Vejgaard her på vman og dette skal forblive den vej. Stadium of Memories har eksisteret længe og sådan vil det blive ved med at være.

Niclas Frost:
Tak for de fine ord. Det var også en glædes dag i klubben. Vi er fuldt ud godt klar over situationen i Super Brugsen Vejgaard, vi frygter dog ikke dette. I Vejgaard støtter vi hinanden og et mindre skadedyrs problem skal ikke komme imellem to så vigtige aktører for Vejgaards ansigt ud af til, som Vejgaard BK og Super Brugsen er.