FC Internazionale

Status i klubben

Written 15 March 2008, 19:36

Efter en langvarig pause har manageren af Attan Dancers FC valgt at udsende endnu en pressemeddelelse. Der vil blive diskuteret følgende emner:

  • Udvikling i klubben siden sidste presse
  • Nuværende liga
  • Økonomi
  • Fremtidige planer



Udvikling i klubben siden sidste presse

Klubben har siden den sidste pressemeddelelse(24.11.07) gået virkelig frem. Klubben valgte dengang at sælge hele holdet, da man i klubben var bekymret over den varslede pensionssystem. Dette betød at klubben rykket ned fra den 3. bedste til den 5. bedste division i Tyrkiet. De penge, som klubben fik ud af salget af holdet gik til en opgradering af træningsanlægget og køb af lovende unge spillere. Her ca. 3,5 måned efter står vi med det bedste hold nogensinde, som har en gennemsnitsalder på 23 år. Ydermere har salget af Michail Veniamov indbragt holdet 10 mio. credits. Dette førte til opgradering af stadionet Maidane Attan til 40506 pladser, hvilket er en tredobling i forhold til før, hvor kapaciteten var på 13502. Opgraderingen har kosten i omegnen af 16,5 mio. Credits. Der blev også plads til opgradering af træningsfaciliteterne, hvilket betyder at klubben i dag har træningsanlægget til en pris af 5 mio. credits. Til sidst blev der afsat 4,5 mio. til en dobbelt opgradering af fysioafdelingen, så man gik fra fysioterapeuter til speciallæger. Nu har klubben muligheden for at booste sine spillere. I løbet af de sidste 2 sæsoner har klubben altså brugt alt i alt ca. 26 mio. på opgradering af faciliteterne, hvilket betyder at der går lang tid før der sker yderligere på det område.

Nuværende liga

Klubben befinder sig i øjeblikket i den tyrkiske 2.division, men blev rykket ned i denne sæson. Salget af Michail Veniamov må siges at være den overvejende grund til det. Klubben forventer dog en snarlig oprykning, til ligaen hvor det foreløbig blev til tre sæsoner. Holdet har slået alle klubrekorder med følgende resultater:
[list]
Højeste VIFA rank: 377
Højeste antal supportere: 5518
Højeste Balance: 20.831.205 Credits

Økonomi
Klubben har, som nævnt før, brugt over 26 mio. de sidste uger, så klubkassen er næsten tom for tiden. Klubben er dog ikke i nogen økonomisk krise, idet entreindtægterne pr. sæson overstiger 2mio. credits, hvilket indikerer en sund økonomi.

Fremtidige planer
Der er i øjeblikket ingen klar strategi for hvordan klubben skal viderebygges. Vi har satset på unge statsstærke spillere og forventer løbende forstærkning af truppen, idet faciliteterne ikke behøves yderligere opgradering i lang tid fremover. Klubben forventes at kunne kæmpe sig op til den Tyrkiske Superliga inden for de nærmeste 2-3 måneder.

Det var alt for denne gang.

Comments