Horsens Football Club

Afgang af Rishede

Written 28 November 2008, 20:38

983 mennesker var mødt op på CASA ARENA HORSENS da Jannick Rishede, efter at have scoret 6 mål i kampen mod Jensø AC, bekendtgjorde over for hjemmepublikummet at han havde spillet sin sidste kamp for klubben. Både Jannick Rishede og manager Ole Skjødt afviser at det pludselige klubskifte bunder på uenigheder mellem de 2. ”"Jannick ønskede at komme ud og prøve noget nyt og det vil jeg selvfølgelig ikke stå i vejen for. Jeg er taknemmelig for den tid Jannick har været i klubben denne gang og han skal vide at han er en af de mest succesfulde spillere som klubben har haft”" udtalte Ole Skjødt.

Jannick Rishede nåede i 512 kampe at scorer ikke mindre end 922 mål hvilket gør ham til den mest suverænt mest scorende spiller i klubbens historie.

Selvom oplysningen om Rishede’s klubskifte kom som et chok for mange var klubben forberedt og har derfor hentet Frits Ingstrup som erstatning. ”Mit Håb er at Frits på længere sigt kan gå ind og udfylde hullet efter Jannick. Det er klart at jeg ikke forventer at en 18 årig spiller skal gå ind og udfylde hullet efter en af de mest scorende angribere med det sammen. Men jeg har troen på at han om et par måneder vil være i stand til det” sluttede Ole Skjødt.

Jannick Rishede´s afgang blev efterfulgt af et generationsskifte hvor flere af de rutinerede spillere blev solgt.

Comments