Mjällby AIF

Mshengu Timmins går på pension

Written 5 December 2012, 12:16

Mshengu har netop fortalt klubben at han har valgt at indstille karrieren når kontrakten udløber, Mshengu som snart fylder de 35 år kan dog stadig sagtens følge med tempoet.

" Jeg følte at tiden til et karrierestop var nu, jeg har haft en fantastisk karriere som jeg altid vil kunne se tilbage på med et smil, men tiden til et stop er altså nu." siger Meshengu, han fortæller også at han forsætter som talentspejder.

Meshengu's kontrakt udløber om små to uger, og klubben kan med stor glæde fortælle sine fans, at klubbens økonomi er solid for tiden og at den allerede er på udkig efter en erstatning som kan gå direkte ind i startopstilling og han vil blive hentet fra øverste hylde.

"Det er ærgeligt med Meshengu's pension, men han følte tiden var inde og det er vi nødt til at acceptere. Meshengu har haft en enorm betydning for klubbens gode præstationer i 2.divison, men samtidig er jeg forstrøstningsfuld. Jeg er sikker på at de resterende spillere er klar til at gå ind og tage ansvar og sørge for vi stadig vil få gode resultater hjem. Men vi skal ikke glemme at en pension koster penge da der skal købes en ny spiller, men her kan jeg glædeligt fortælle at klubbens bestyrelse har stillet en pæn sum penge til rådighed, jeg kan ikke fortælle præcist hvad, men jeg kan sige at det er nok til at købe en kvalitetsspiler." Fortæller klubbens manager Bossen

Klubben vil også gerne annoncere en reperation af klubbens vest tribune, "sikkerheden i containeren skal være i top" udtaler klubbens sikkerhedschef Lewandowski.

Choma Pedan kan også fortælle at klubbens unge talenter viser fint potentiale, men at de dog for tiden er inde i en lille krise, hvilket måske skyldes alle spekulationerne om at klubben ville skrotte ungdomsafdelingen, dette er dog en and vi håber at talenterne snart er tilbage i topform.

Polakken FC

Comments