Tux FC

Marts der gik

Written 9 April 2008, 16:01

  • Liga
  • Spillerudskiftninger
  • Økonomi
  • Mere


Liga

Efter ligaskiftet til Spanien er det gået helt forrygende for klubben.
Tux wrote:
Jeg kan med glæde meddele at der sker hurtige fremskridt i klubben. Da vi flyttede til spaniens 5. division var målet at holde sig i toppen. Det gik fint og vi endte på en 3. plads. Næste sæson gik det endnu bedre og vi formådede faktisk at vinde puljen. Med oprykningen til 4. division kunne klubben få endnu flere vifa point. Selv om det er sværdt at hope på at vi blev i 4. division. og klubben endte på en overraskende 5. plads. Næste sæson havde jeg håbet at vi kunne nuppe en 4. plads, men klubben havde aldrig spillet en dårligere sæson og endte på en skuffende 9. plads.
Spillerudskifter
Der har kun været få skift i spillertruppen. Mange af dem har været urelavante men en af dem har alligevel kommet ind i varmen. Det handler om d. 18 årige WK Crispim Izaura. Han er købt ind fordi at klubben regner med at den 30 årige Jack The Man skal afløses af den 18 årige så snart han vælger at gå på pension.

Økonomi
Klubben har fået stabiliseret sin økonomi efter købet af Crispim Izaura. Det pengebeløb der ligger i klubkassen er dog kun på 130000 men hellere lidt end ingentingsmiley

Mere
Siden sidst har klubben udvidet Tuxxx Park med 2000 sæder. Det vil sige at stadionet nu rummer 4000 siddepladser. Klubben har nu planer om udvide stadionet ydeligere. Det vides ikke med hvor meget.

Det var alt herfra.. smiley

Comments