Chelsea Athletic

Klubben går nye tider i møde

Written 10 May 2010, 21:32

"Nu har klubben de 11 spillere, som i øjeblikket skal være med til at starte en æra. En ny tid i klubben venter forude og bare vent, om nogle sæsoner, så er klubben at finde i minimum 2 division, det tør jeg godt love!" Sagde Chelsea Athletics manager Mathias Lampard på et pressemøde her til aften.

Klubben har været inde i mange gode tider og har haft mange forskellige måde at spille fodbold på. Senest satsede klubben på unge spillere som man kunne tjene godt på. Disse planer gik nogenlunde godt, men nu vil Mathias Lampard tilbage til toppen, så derfor har han nu købt 11 kvalificerede spillere, som skal være med til at hjælpe klubben tilbage på sporet igen og med tiden få klubben op i den alder bedste række for første gang nogensinde.

"Faciliteterne er helt i top nu og er helt klart egnet til den bedste række, men nu mangler truppen bare at blive god og det er det jeg vil fokusere og arbejde på at få bragt i orden. Før hen har vi (klubben red.) haft gamle men rutineret spillere, men det kunne ikke løbe rundt rent økonomisk, da de ofte gik på pension, så nu prøver vi en lidt lavere aldersgruppe, som kan holde i lang tid." Fortalte Mathias Lampard på pressetmødet, hvor han i øvrigt fortalte at han forventede at vinde 5 division og rykke op i 4 division og etablere sig som midterhold.

Hold øje med klubben og den næste presse meddelse som venter lige om hjørnet...

Comments