San Antonio

San Antonio rykker op

Written 3 July 2016, 15:18

Det var en realitet tidligt søndag d.3/7 at San Antonio skal op og spille i 3. Division i den hollandske liga.
San Antonio smed dog 1. pladsen væk i de sidste kampe og et knebent men dyrt nederlag til A.C. Bertelsen gjorde udslaget og San Antonio måtte tage sig til takke med en andenplads.

San Antonios manager "Sund" udtaler:
"Jeg syntes vi har spillet en ok sæson målet var at rykke op og det gjorde vi. Vi røg desværre tidligt ud i Newcommers Challenge på et dumt nederlag i straffesparkskonkurrence og så smed vi 1 pladsen ret sent i turneringen hvor vi skulle have spillet bedre - men sket er sket og vi er alle sammen glade for oprykningen til 3 division og vi ser fremad nu, mod en svær kommende sæson hvor venskabsklubben AC LIVERPOOL FIF også er rykket op i samme pulje. Der kommer helt sikkert til at være en masse svære kampe og vi håber en solid plads i midten af tabellen og kan vi komme op og snuse til oprykning så er vi ovenud tilfredse."

Sund er nu klar til at svare på spørgsmål fra pressen.

Comments

Fætter 3 July 2016, 15:32
Manageren kalder AC Liverpool FIF for en venskabsklub, men ser man på de to klubbers fansgrupperinger er kendskabet ikke just venskab. Der har ved tidligere kampe været store uroligheder mellem de to grupperinger både før, under og efter kampene med blandt andet slåskampe, baneløb og romerlys. Hvordan vil manageren forholde sig til sådanne hændelser? Vil det fortsat være sikkert at tage til San Antonios hjemmekampe mod Ac Liverpool FIF?

SunD 3 July 2016, 15:36
Tak for spørgsmålet "Fætter" jeg vil sige at disse uroligheder har været i klubbens helt spæde ungdom hvor stadionet og sikkerheden ikke var i top. Det er den nu! Vi har skærpet sikkerheden til de kommende kampe da vi forventer noget nært fuldt hus på stadion i den kommende sæson. Så der vil ikke blive taget yderligere forhåndsregler når vi spiller mod AC Liverpool FIF - sikkerheden skal altid være i top og da San Antonio er en klub hvor mange familier også kommer og ser kampene så prioritere vi det meget højt. Så fansene kan føle sig helt sikre og de skal bare læne sig tilbage og nyde god fodbold og en platte.

Kaena Kinoshita 12 January 2018, 14:11
Jeg taler ikke dansk, kan du oversætte det til engelsk venligst? smiley Tusind tak!!

-Jackie Longwell
Kingstown Bulldogs(KB)