Nike United

Nike Uniteds fremtidige strategier

Written 14 November 2017, 20:40

Ja, ganske enkelt er jeg tilbage på lægterne igen efter en lang pause. Jeg må sige, at jeg var ked af at se klubben gå helt i vasken, hvorfor min tilstedeværelse er at finde igen i klubben. De mange breve fra bestyrelsen og spillerne vedr. savnet til deres manager havde nået sin ende.

Nike United er jo en klub med stor historie. I tidernes morgen startede klubben, som et middelmådigt hold med en uerfaren leder. Det blomsterede i løbet af årene, som kunne ses da klubben endte i den bedste række i Tyrkiet, hvor Vifa-Ranken ramte de nr. 150 i spillet. Det fik løftet klubben til et helt niveau, hvor der blev investeret i nyt stadion og træningsanlæg.

I dag ser man et helt nyt ungt hold i 17-mands truppen, hvor spillerne gns. er 18 år, kontra de gamle dage, hvor spillerne var 30-32 år. Bestyrelsen og naturligvis fanklubben ved godt at resultater ikke er så vigtigt lige nu, da fokus ligger på udvikling hos den enkelte spiller. Det kommer til at tage ca. 1 år-1,5 før klubben ligger i den bedste række igen spår vi.

Comments

Kanye West 14 May 2018, 22:35
Hold da op hvor ambitiøst