Nike United

2018

Written 18 May 2018, 12:04

Hej venner,

Tak for et godt efterår med spændende kampe og resultater. Nike United er som nævnt tidligere en klub med historie. Vi sigter altid efter toppen. Derfor har bestyrelsen valgt at stå frem og kommentere på hvordan resten af året skal udfolde sig, hvor vi forventer stor fremgang.

Tilbage i November 2017 tog bestyrelsen en beslutning om, at bygge et ungdomshold op fra 15-17 års alderen. Vi står i den situation nu, at spillerne er tæt på at ramme 2.divisions niveau. Nye trænere er kommet til, hvor der har været fokuseret på den enkeltes spilleres udvikling i de rigtige egenskaber. Herudover kan vi med stolthed sige, at vi har opnået verdens bedste fysioafdeling, nemlig Vman Lab. Det sikrer, at vores spillere får den bedste behandling og kommer hurtigere over deres skadesperioder, samtidig holder de også deres energiniveau bedre, så de stadig kan træne på høj intensitet.

Målsætningen for 2018 er, at ramme den bedste række i Brasilien. Som sagt ligger vi i toppen af 3.division nu og forventer, at rykke op indenfor 1-2 sæsoner. Ca. 7 måneder vil det tage for os, at ligge i Campeonato Brasileiro Serie, hvor vi antager, at se et hold med fuld sølvstjerne udnævnelse.Comments