Vejle City

Vejle City er tilbage i Virtual Manager!

Written 23 April 2018, 10:34

Manager Tobias Jacobsen udtaler til Virtuelt Dagblad:

"Det føles godt at være tilbage i gamet efter næsten et års pause. Jeg længdes tilbage til min gamle klub, og klubben, fansene og ledelsen ville heldigvis super gerne have mig tilbage på min post som Manager for en af de største Vejlensiske klubber. Jeg elsker at være i klub med så mange traditioner, megen historie og med store ambitioner. Vi går denne gang efter 1. division i Portugal, og det bliver ikke let. Jeg er stolt over at kunne præsentere klubbens nye strategi, der går ud på at udvikle vores ungdomsafdeling og at udvikle vores egne talenter. Vi vil også gå efter at købe unge talenter, for at udvikle dem til at blive spillere på 1.holdet."

"Vi har mange kampe da vi til at starte med også er med i Cup of Portugal og Newcomers Challenge. Derfor har vi også fået sammensat en bred trup med en masse rutinerede og en masse unge, der forhåbentligt efter nogle sæsoner vil begynde at presse på for en plads i startopstillingen. Vi har lige nu 30 spillere. Ethan Connoly er blevet udnævnt som den nye kaptajn for de blå."

"Ledelsen har ansat 2 erfarne trænere, der skal tage sig af den daglige træning i klubben og på vores udvidede træningsanlæg ved Stadium of Dolphins. Vi har også opgraderet Dolphin Stadium til 48.200 pladser, så der skulle være rigeligt plads til alle de mange fans fra The Dolphins i den kommende tid."

"Klubben har bevæget sig fra Rang 22.000 til nu at være ca Rang 1000. Det er en fremragende udvikling på kort tid, som vi håber vil fortsætte."

"Endeligt har klubben fået etableret et Vman Lab, der på sigt vil kunne hjælpe vores fysioterapeuter, læger og speciallæger, men at understøtte det fysiske aspekt af fodbolden på den bedst mulige måde."

Udtalte Manager for Vejle City, Tobias Jacobsen

Comments

Unknown 5 June 2018, 00:18
Får man penge for presse meddelelser?

Tobias Jacobsen 10 June 2018, 13:17
Nej desværre. Det kunne ellers være nice, hvis man gjorde det! Jeg synes bare det er fedt at kommunikere pressemeddelser ud med nyt fra klubben. smiley