Vejle City

Pressemeddelelse

Written 24 October 2011, 21:27

Vejle City er efter 2 års pause endelig tilbage på grønsværen igen. Klubbens præsident Tobias Jacobsen har stablet et nyt hold på benene, meldt sig ind i Frankrig - og fik ved et held et Wildcard til en pulje i 6. Division.
Pausen har været lang og tiltrængt - men nu er holdet på vej tilbage i Virtual Manager!
Denne gang satser sportsdirektør Tobias Jacobsen endnu højere end før. "Jeg går efter 1. Division i Frankrig!!"
I pausen har Vejle City fået ombygget trænings-anlægget til "Avanceret Baneanlæg", så spillere nu kan træne med endnu bedre faciliteter. Stadionet kan nu rumme 7000 tilskuere, hvilket snart igen bliver for småt til de mange fans, som holder med Vejle's mest udfordrende hold - men
Holdet formåede allerede efter 2 sæsoner at rykke op til 5. Division. Dernæst spillede Vejle City 4 sæsoner, før de igen rykkede op til 4. Division. Efter blot en enkelt sæson i 4. Division - og en slutposition som nr. 1 spiller holdet nu deres første sæson i 3. Division nogensinde.
Præsidenten udtaler til slut: "Tusind tak for jeres opbakning - til de fans, som har fulgt klubben i tykt og tyndt. Jeg er henrykt over de seneste resultater, som gerne skulle føre til endnu mere succes i den kommende tid."

Comments