KM Elite

KM Football i nye tider!

Written 3 October 2010, 13:25

KM Football har haft en længe målsætning om at blive et stabilt hold, med et tilstrækkeligt stadionkapacitet, velfungerende træningsanlæg og økonomisk godt stillet.

Efter en lang række spillemæssige problemer, er det økonomiske blevet sat på plads, og man har nu tid til at fokusere 100% på holdet!

En af de største interesser i klubben igennem hele klubbens historie, har været at skabe unge spillere, og også hente dem til klubben. Disse unge spillere kan nemlig give den økonomiske opbakning, som klubben har brug for.

Med en stadionkapacitet på omkring 3.500 pladser, er det ikke længere nødvendigt for klubben at fokusere på at udvide stadion, men bare at reparere det.

Klubben har også opfyldt en af de mest eftertragte mål, nemlig at få avanceret baneanlæg. Det betyder at unge såvel som gamle nu har meget bedre træningsvilkår, hvilket øger deres præstation på banen, flere og flere klubber vil købe dem.

Det har været en meget lang proces for klubben, at nu kunne stabilisere det meste, og at få opfyldt disse mål.
Det sværeste for en ny klub, er nemlig at komme i gang, og med det mener jeg anskaffe ydelserne såsom, stort stadion, godt træningsanlæg og en middelmådig medicinstab.

Mange af målene er nu blevet indfriet, og klubbens ledelse har sat Plan B i gang, som er at få holdet op i den stadigvæk ukendt 4. Division.
Klubben har i en årrække nu spillet dansk fodbold, men flytter til Portugal for at udforske nye spændende lande.

Comments