Tipsklubben

4. Division!!!

Written 27 May 2012, 16:18

Efter et hav af sæsoner i englands 5. bedste række, blev det i sidste uge til en oprykning til den længe ventede 4. division. Med enkelte forbedringer til truppen var holdet klar til at få testet dets styrke i en stærk 4. division. Første sæson i det højere divisionslag blev en spændende affære. Der blev ikke kæmpet for overlevelse, som ellers først antaget. Derimod blev det en kamp om medaljer, og en spændende en af slagsen. Efter en af de hårdeste sæsoner med MadsFCN som manager, blev den i dag sluttet af med bronze-medaljer om halsen. "Vi er meget overvældet over denne sæsons resultater, og vi er meget glade for bronze-medaljen, på trods af, at vi kun var nogle få mål fra andenpladsen og dermed oprykning endnu en gang." Således forklarede en stolt MadsFCN efter dagens pressemøde, hvor en overaskende mængde af journalister dukkede op.

Comments

BEDSTE TILBUD PÅ TRANSFERLISTEN 4 April 2018, 01:46
Journalisterne var tilstede grundet den lokale brand på IB's pølsevogn, hvor en ung hankat desværre afgik ved døden. Det hvade ikke en skid at gøre med dit pressemøde! Forza Svingdøren

Bookmakeren 4 April 2018, 01:56
Ved nærmere analyse af det lokale brandvæsens protokoller for den pågældende uge fremgår der absolut ingen rapporterede hændelser involverende en brand hos den elskede Ib's pølsevogn, der tiltrods for mindre vandskader fortsat er at finde på Damshøjsvej lige ved stadion på udvalgte kampdage!

BEDSTE TILBUD PÅ TRANSFERLISTEN 4 April 2018, 01:58
Løgner! Prostest!

Bookmakeren 4 April 2018, 02:10
Rettelse - Ib's pølsevogn er at finde på *samtlige kampdage! Bestyrtelsen beklager misforståelsen og påtager sig det fulde ansvar!