Real Oviedo

Real Oviedo fyrer berygtet klublæge!

Written 9 July 2019, 09:24

Real Oviedo havde her til morgen indkaldt til ekstraordinært pressemøde til afholdelse i klubbens nyrenoverede VIP-lounge. På trods af den noget drøje anledning for pressemødet blev journalister og andet godtfolk budt velkommen med organisk kaffe og brunsviger fra det lokale bageri, hvilket hurtigt skabte hvisken i krogene om en ny lukrativ sponsoraftale!

Klubben har pr dags dato valgt at afbryde samarbejdet med klublæge Carlos Escobar i kølvandet på en kraftigt opblomstret mistanke om korruption! "Vi har jo bare pumpet solide summer kapital ind i dette såkaldte "Vman Lab" uden omtanke, og det tyder også på, der er blevet eksperimenteret med både væksthæmmende og vækstfremmende præparater på vores helt unge spillere!" udtalte en noget tåget og snøvlende MadsFCN, der tydeligvis selv var påvirket af morgenens oprydning i klubbens medicinskabe!

På trods af, at klubben ikke forventer yderligere sanktioner, har klubbens aktionærer kunnet se den ellers så stabile aktiekurs næsten halveret under morgenkaffen tirsdag!

Comments