Dre FC

Uhyggelige Dre FC smadrede Vitaliz United

Written 25 February 2012, 22:37


Der var himmelvid forskel på ærkerivalerne, da Dre FC i dag slagtede Vitaliz United 0-2. Baqar-Tatishvili og Tuomo-Keikonen scorede for de Dre FC, der dominerede kampen totalt.

2. division, pulje 1-topholdet Dre FC tog her til aften ude imod Vitaliz United, der efter flere point tidligere på dagen igen var over stregen.

Og forskellen mellem top og bund var ikke specielt tydelig fra start. Vitaliz United havde 55 % af bolden, og allerede efter 11 minutter slog hjemmeholdet tonen an, da Enrique-Juarez flåede Dre FCs forsvar fra hinanden med et hjørnespark fra Austin-Canning. Dre FC var i kampens første 10 minutter uhyre sjældne gæster på Vitaliz Uniteds banehalvdel.

Efter 14 minutters spil slog Tuomo-Keikonen bolden ind i fødderne på Baqar-Tatishvili, der fra kanten af det lille felt ikke havde nogen problemer med at passere Uzay-Baykurt til 1-0.

Herefter pressede hjemmeholdet for alvor på for udligning, men blev hele tiden afvist af en velspillende Wan-soo-Yong-Yeon. Efter 25 minutter tog Ivliane-Shalikashvili chancen fra distancen og sendte bolden i nettet til slutresultatet 2-0.

Dre FC vandt fortjent 0-2 over et Vitaliz United-hold, der vel dårligt havde 2 afslutninger på mål og som yderst sjældent havde bolden på fødderne.




Comments

Lindgren 16 April 2015, 03:28
Sikken kamp.

To giganter på auktion 27 April 2015, 21:17
Vildt at det ikke er blevet meldt som voldtægt..

Johnsen 26 May 2015, 22:45
Ja, det har du ret i.