Dre FC

Llyweilun Vaun Harries blev endelig sølv

Written 26 June 2013, 11:34

I dag er det næsten 1 år og en måned siden han blev købt til klubben og nu skete det endelig. Llyweilun Vaun Harries blev sølvstjerne, og han fortjener virkelig en pressemeddelelse for sit arbejde i klubben.

Med et snit på 4.89 gennem sin tid i klubben har det taget næsten 400 træninger for den offensive midtbanespiller at blive sølvstjerne. Det var dog lige ved, at han kun ville én træning i klubben.

Hans første træning i klubben ramte nemlig 7,35 på orange. En fantastisk træning og ledelsen troede helt sikkert, der var gode millioner i denne spiller. Det skulle så også vise sig, at der var det - bare et år senere. Da han havde trænet 7,35 på orange, var han tæt på at gå for sølle 1 million. Heldigvis, kan jeg sige nu, trænede han 4,7 i sin 2. træning, og derfor blev buddet på 1 million fjernet af køberen.

Dre FCs målsætning om at spille i den bedste tyrkiske division, Süper Lig , har næppe været godt for alle. Llyweilun Vaun Harries er blandt andre et af ofrene. Han har ikke altid været glad for at være i klubben, fordi han ikke fik spilletid i den periode, hvor klubben spillede på højeste niveau. Han klarede sig dog ud af det, og i dag er han klubbens bedste spiller. Det eneste han helt sikkert vil ærgre sig over er, at han helt sikkert ikke kommer på Wall of Fame for hans kampe for klubben. Skal han på, bliver det helt sikkert for et af de dyreste salg. Det bliver dog også svært, da han mindst skal sælges for 8.568.800 C.

Nu går spekulationerne allerede på hvordan og hvornår han skal sælges. Det ville være rigtig fedt at se ham med en guldstjerne i klubben, men problemet er bare, at manager Andreas Johnsen altid har været bange for pensioner.

En anden spiller, Luan Boshnjaku , der også havde spillet i klubben i lang tid, nåede at få guldstjernen lige inden han blev solgt. En guldstjerne der gjorde meget gavn. Luan Boshnjaku steg nemlig med hele 4 millioner i forhold til den værdi, han havde haft lang tid. Rygterne går på at manager Andreas Johnsen vil benytte sig af samme taktik omkring Llyweilun Vaun Harries , men intet er sikkert endnu. Et tocifret millionbeløb vil helt sikkert slå benene væk under Andreas Johnsen .

Med i denne pressemeddelse:

Comments

Lindgren 16 April 2015, 03:28
Er han stadig sølv?

farvel og tobak 27 April 2015, 21:15


er en legende

Johnsen 26 May 2015, 22:55
Han er desværre på pension