Dre FC

Tillykke til rugekasseklub

Written 24 October 2018, 18:02

Jeg er utrolig stolt af at min rugekasseklub, Juventus FC, har vundet Serie A tre gange. Tillykke til ham. Det har ikke været nemt, men efter cirka 5 år som mentor for ham, er det virkelig fedt at se hvor meget mit arbejde har gjort for hans klub. Det har været det hele værd. Det minder mig om, da jeg lærte ham op fra nova til global i CSGO for snart 3 år siden. Gode tider dengang, gode tider nu.

Comments

To giganter på auktion 24 October 2018, 19:26
Gud velsigne dig og dine tvangsforestillinger, det har siden vores første møde været mit mål at booste din selvtillid. Jeg har længe ladet dig leve i troen om at du fik mig i global og ikke omvendt, men jeg føler du har nået et punkt hvor det er på tide du for sandheden af vide. Lidt lige som når man fortæller ens barn at vedkommende er et adoptivbarn, den samtale gemmer jeg til et andet tidspunkt.


Kære Andreas

Tak for alle de gode stunder, jeg kan uden slinger i valsen sige at de fremskridt du har vist de seneste år, gør mig stolt. Du startede som en stille ung gut, og jeg har længe kæmpet mine kampe med at få dig kickstartet. Men efter mange års arbejde så lykkedes det mig at gøre dig til en mand.
Jeg tager æren for alle dine fremskridt og bestemt også at du valgte at flytte hjemmefra. Jeg har som din livs coach og mentor, skabt et solidt fundament hvorpå du kunne udvikle dig og blomstre.
Jeg er ikke i tvivl om at uden mig så ville du ikke være den samme person som du er i dag.
Der skal ikke lægges skjul på at global længe var en drøm for dig og at det ikke var muligt før jeg kom ind i billedet. Det er et faktum at du tit har haft problemer med at komme i global og har været nødsaget til at kontakte mig og min assistent Jeep. Jeep og jeg tøvede aldrig og kom dig altid til undsætning så du kunne få din elskede global titel tilbage og prale overfor børnene på MG serveren.

Som du selv skriver; Gode tider dengang, gode tider nu. hertil vil jeg gerne tilføje og gode tider i fremtiden. God vind og god aften til dig Andreas smiley


Jeg husker stadig da du havde problemer med at skyde en terrorist som sad midt på site og defusede en bombe på B i mirage.