Vesterbro Vikings

Mod toppen

Written 25 March 2015, 13:18

Efter en række stabile sæsoner med præmier hver sæson, og en placering i den øverste halvdel, uden udsigt for at rykke op skete miraklet.

Miraklet var talentfabrikken, hvor argentinske Martin Irigoyen kom ud af det blå. Efter 6 år hvor talentfabrikken ikke har skabt succes siden Fernando Salvino, kom altså Martin Irigoyen. Martin havde dog desværre større ambitioner end hvad FC Morgensuttere indtil videre har kunne give ham mulighed for at opnå. Martin blev solgt for 6.5 millioner til klubben Standhart i den svenske 4. Division.

Dette gav mulighed for at kunne købe nye spillere, og udvide stadionet til en kapacitet på 4820 tilskuere. I takt med den forløbne sæson er Morgensutterne Ultras Sur og vokset i takt med at succesener er vokset.
Med salget af Martin Irigoyen blev der plads til store investeringer i nye spillere såsom denne sæsons ultimative topscorer Geza Donat Korsos, som har scoret 9 mål i 10 kampe. Med nye indkøb og en anden spillestil blev det til en længe ventet oprykning til den brasilianske 4. division, hvor ærkerivalen FC Get F*kcking Rekt var i vente.

Med en forventning om en stabil placering i ligaen, ligger klubben på en 5. plads, med 2 kampe i underskud op til 2. pladsen. Dette er over al forventning og til stor opmuntring blandt spillerne.

I FC Morgensuttere har mange års erfaring, og dette skal ligge til grund for at stjæle oprykningen for næsen af den nyopstartede rige købeklub og FC Morgensuttere's ærkerival FC Get F*cking Rekt.

Med stolte traditioner og erfaring skal FC Morgensuttere rykke mod toppen.

Mvh
Manager i FC Morgensuttere

Hans Kongelighed Højhed Krebs

Comments

25 March 2015, 13:25
Det er stærkt at se at en klub som FC Morgensuttere igen er stærkt tilbage med oprejst pande, og stærke forventninger. Et talent af absolut topklasse er blevet skabt fra klubben, og kan kun være dybt misundelig over at du kan præstere den slags talenter, efter dine usandsynlige dårlige smag for valg af strategi har bidt dig i røven mange år i træk.

Glæder mig til vi skal spille igen, og håber det bliver endnu en sejr fra FC Get Fcking Rekt, som er ude i overhalingsbanen mens du ligger og fumler afsted.

Ses snart igen
Rek Machine Victor

Frederik Breum 25 March 2015, 13:28
Hvad er klubbens fremtidige strategi for at opnå succes? Jeg går ikke udfra at den fremtidige plan er, at satse på tilfældigheder i from af talenter som dukker op i udkantsdanmark i en by som Morgensuttere? Dette er også kun sket ét par gange i en levetid på 6 år? Så forventer vel, at klubben har en strategi i ærmet, i stedet for at satse på tilfældigheder?

Stoppet 25 March 2015, 13:30
Klubbens fremtidige strategi er privat grundet den hårde konkurrence i divisonen, og specielt med rivalen FC Get F*cking Rekt.

Mvh
FC Morgensutteres Presseafdeling

Sir Jesper Axwell Eschen 25 March 2015, 13:33
Hvordan vil den pludselig succes påvirke Fc Morgensutterne som klub. Klubben har jo i lang tid ligget langt bag de rivaliserende klubber. Hvordan vil infrastruken kunne følge med den pludselige succes? Stadionet eller træningsfaciliteterne er jo ikke på højde med andre klubber i 3. divisonen, som klubben i den nuværende tilstand godt kunne rykke op i

Stoppet 25 March 2015, 13:35
Vi mener ikke at træningsfaciliteterne bør opgraderes da de unge talenter ikke vil kunne udvikle sig på den samme måde.

//Presseafdelingen i FCM

25 March 2015, 13:42
I forbindelse med den finde kommentar Sir Jesper Eschen. Påvirker det så slet ikke dine spilleres mentalitet og psyke at de spiller for en svag klub i forhold til rivalerne? Påvirker det slet ikke spillestilen blandt spillerne, at de hver gang de træder ind til en kamp på forhånd ved at det bliver et stort nederlag? Det hjælper vel heller ikke at de så på hjemmebane næsten ikke har nogen tilskuere til at bakke dem op?

Stoppet 25 March 2015, 14:02
Jeg forstår ikke hvor du har dine fakta fra, klubbens form har lydt på sejr efter sejr, og med fyldt stadion til stort set hver kamp forstår jeg ikke dine argumenter. Klubbens spillere er stolte af klubben og dens stolte historie og traditioner.

Mvh
Manager i FC Morgensuttere
HKH Krebs

25 March 2015, 17:51
Hos FC Get Fcking Rekt sætter vi fokus på spillerne og spillet. Vi tror på at det vinder flere kampe end historie og traditioner, men du kan selvfølgelig godt have en anden holdning.

Mvh
Rek Machine Victor

Stoppet 25 March 2015, 18:29
Nu er det ikke vores spillestil vi bygger ud fra historie og traditioner på. Vores spillestil er bygget ud fra kvalitet og spillernes kvalifikationer.

Mvh
HKH Krebs