Vesterbro Vikings

På vingerne igen

Written 26 April 2015, 18:47

Det kan man sige FC Morgensuttere er igen.
Denne sæson blev der sikret oprykning til den brasilianske 3. Division, og det har alt i alt også været en god sæson økonomisk. Der er kommet vind i sejlene igen.

Som sædvanligt blev den helt store målscore igen Geza Dornot Korsos, på trods af at være meget nedslidt i midten af sæsonen, så kom Korsos tilbage slut på sæsonen og fulgte op på Ultra Sur's høje forventninger.

Økonomisk set var denne sæson formidabel, Ulf Dahl blev solgt for en sum på 2.3 millioner kroner, hvilket gjorde plads til spillerhandel, hvor Arthur Wilson blev hentet til klubben for en sum på 980.000 kroner, og han skal udfylde pladsen som højre back i de kommende sæsoner.
Derudover blev Simon Jakobsgaard også hentet til klubben for en sum af 1.450.000 kroner, og den 159 cm høje og 88 kilo tunge midtstopper skal være med til at sikre en stabil sæson i 3. divisionen.

Der blev desuden ryddet op i ungdomsafdelingen, de dovne og umotiverede spillere blev fyret, for at skabe plads til den kommende sæsons ungdomsspillere som forhåbentlig kan følge Martin Irigoyen og Ulf Dahl's fodspor og blive solgt for en pæn sum.

Det er så til gengæld med stor sorg at klubben siger farvel til Edvard Kirkerud som har valgt at indstille karriereren som aktiv fodboldspiller, men han fortsætter i fodboldens verden som Talentspejder.

Jeg siger tak for en god sæson, og håber på en tilfredsstillende sæson i 3. Division.

Mvh
Manager i FC Morgensuttere
HKH Krebs

Comments