Vinkelvej IF

Opbygning af holet + meget mere!

Written 25 February 2007, 12:44

Oversigt over pressemeddelelsen
  • Spillere som gik på pension.
  • Opbygning af holdet.
  • Team Shamrans præstation i VC.



Spillere som gik på pension.
I Februar måned måtte Team Shamran sige farvel til to spilleren og endnu en er på vej væk.

Den første var David Bechamm. Han var en fin midtbane for klubben som d. 6/2 valgte at gå på pension. Det blev til 78 kampe og 17 mål Team Shamran og klubben var naturlig triste da spilleren satte skoene på hylden. En ung spiller som allerede valgte at stoppe karrieren som 34 årig.
Ikke engang en uge senere forladte Anders Frandsen også klubben. Anders Frandsen var en stor keeper i Team Shamran som klubben brugte måneder på at træne op! Målet var 3000 stats og det nåede han. Han gik på pension som 37 årig og fik nået at spillet 448 kampe og scorede 2 mål i sin tid hos Team Shamran.


Opbygning af holdet.
Lige siden klubben solgte sine halvunge spillere og begyndte at købe gamle, har målet være at få 24-25000 supportere.
Det seneste stykke tid har klubben fået købt mange nye spillere på trods af at to er gået på pension. Klubben har lige 19 mand i truppen og har 21300 supportere, så målet om 24-25000 supportere er inde for rækkevide. Klubben får spiller nummer 20 i aften eller i morgen, så det ser godt ud med at skabt en bred truppe.
De handler som klubben har lavet på det seneste har været gode og det har derfor gået ekstra hurtigt med at få spillere til klubben. Der vil ikke gå mange uger før klubben har 22 spillere og 24-25000 supportere. Faktisk tror jeg det kan klares på højst 14 dage, men nu må vi se.
Nogle af de nye spiller der er blevet købt er:

Cezar Petrescu - Er en super stærk forsvarsspiller, som blev hentet til klubben d. 11/02 2007 for et sølle beløb på 7.750.000 credits! Cezar Petrescu spillede hos en stor klub før (Den Varme Pejs), og Team Shamran vil forsøge, at få ham til at føle at han er havnet i en lige så stor klub denne gang.

Rune Jos er næste mand på listen. En super stærk midtbanespiller, som blev hentet til klubben d. 13/2 2007 efter en lang periode hos Den Varme Pejs. Han nåede at spiller over 850 kampe for sin gamle klub! Beløbet for denne spiller var 7.500.000 credits.

Amigo Diego får en meget kort tid hos Team Shamran. Amigo Diego er en klasse angriber som Shamran troede ville holde længe, men efter bare en dag på holdet meldte han sin pension. Jeg må indrømme at jeg synes dette er urealistisk. Man ser ikke spillere meddele sin pension lige efter de har skiftet til en ny klub, men sådan skal Vman åbenbart værre.
Amigo Diego blev købt d. 18/02 2007 og går på pension d. 11/3 2007. Det havde været en superhandel hvis Amigo Diego havde valgt at gå på pension lidt senere. 4.346.431 credits måtte klubben af med for denne spiller.

Sami Julinho er en helt ny spiller. Sami Julinho er reservekeeper på holdet og har givet klubben hele 1200 supportere. En stærk brasilianer kan man altid bruge med 2884 stats er han absolut værdig til at blive reserve keeper.
Sami Julinho blev købt i går (24/2 2007) af sin gamle klub farvelogtak. Beløbet for Sami Julinho var åbenbart ikke specielt meget, da klubben allerede har et tilbud på 650k højere end det klubben selv gav. Team Shamran måtte af med 2.500.000 credits.


Team Shamrans præstation i VC.
Klubben har på de seneste uger ikke boostet én eneste gang og klare sig alligevel flot i VC. Energien bliver hold omkring de 90% hele tiden selvom der ikke bliver boostet, og det kan kun blive bedre når de sidste 3 nye spillere kommer til truppen.
En flot 7. plads er inde for rækkevide i denne sæson og det har været uden boost. De seneste uger har klubben ligget omkring bunden, og det kommer derfor som en overraskelse at klubben nu kommer op omkring en 7. plads da manager Shamran ikke har ændret på noget som helst.
______________________

Det var alt for denne gang, håber i kunne bruge informationerne til noget.

//Shamran

Comments