Sevilla FC

Slutstillingen for topligaer sæson 2011/22

Written 6 June 2011, 10:44

Virtual Manager slutstillingen i de større ligaer sæson 2011/22

Superligaen:
Superligaen er vundet af Vejen Sportsforening, som suverænt kørte igennem uden nederlag, de fik 88 point, og superligaens 2.plads Midtthy, har ikke været i nærheden af at overhale Vejen Sportsforening.

Superligaens topscorer
Vejen Sportsforenings Genesio Magalhaes blev suverænt topscorer, med hele 39 mål i 30 ligakampe. Genesio Magalhaes som er 34 år gammel, og har 4017 total stats, er vel meget god i sin alder at være.

Stopper Vejen Sportsforening snart?
Manageren har vundet det hele med klubben, alt tyder på at han snart stopper, han skriver i hvert fald selv at han ’’stopper snart’’, hvis han stopper, så får andre klubber chance for at vinde ligaen.

Premier Leauge:
Premier Leauge har der været spænende oppe i toppen, mellem FC Innova og Thorsholm, men FC Innova må for 2. sæson i træk kalde sig Engelsk mestre, de har også fortjent at vinde ligaen.

Premier Leauge Topscorer:
FC Innova veteranen Dave Allen, blev topscorer, han scorede 37 mål i 30 kampe, og dog er det ikke så langt fra 2.pladsen på topscorerlisten, det er Telesphore Gibernau fra klubben Bordtennis, som har scoret 34 mål, så der var også meget kamp om topscorerlisten.

FC Innovas Udvikling?
FC Innova blev stiftet 18. September 2007 af Dan Foster. FC Innova var allerede i superligaen efter blot 89 dage det er en rekord på VirtualManager, som vil være svær at slå, FC Innova har heletiden udviklede sig, efter blot 172 dage lykkedes det succesfulde FC Innova at vinde den tyrkiske Liga.

Ligue 1:
Mesterskabet i Ligue 1blev vundet af Trophy Hunters FC, og det har ikke været overraskende, Trophy Hunters FC har været på toppen, og det er deres 5. gange i træk at de vinder den franske Ligue 1, et velfortjent mesterskab.

Ligue 1’ Topscorer:
Ligue 1’s Topscorer blev, Trophy Hunter FC’s Joel Martineaud, den 35 årige veteran, scorede 31 mål i 30 kampe, og må kalde sig for Ligue 1 topscorer.

Die Bundesliga:
Team Aerox vandt Die Bundesliga, de har været i toppen heletiden, men det er første gang de vinder Die Bundesliga, og det er ikke overraskende, den klub de har, kan de vinde Die Bundesliga igen næste sæson.

Die Bundesliga Topscorer:
2 Spillere fra Team Aerox må kalde sig topscorere, de fik en delt 1.plads, med 41 scoringer hver

Hvad gør Team Aerox nu?
Den 5. bedste klub på VirtualManager, har også vundet det hele, spørgsmålet er, hvad gør manageren, stopper han eller vil han fortsætte sin succesfuldegang.

1.Division:
Ingen spænding i den Græske 1.divisio, De Forsinkede Lyn, vandt alle deres 30 kampe, og sluttede hermed med 90 point, de har gjort det fantastisk, og de har været ustoppelige, i denne sæson. Det er deres første gang at de vinder den græske liga


1.Division Topscorer:
2 spillere fra forskellige klubber må kalde sig topscorer i den græske liga, det er Fjernvarm IF’s spiller og De Forsinkede Lyn spiller, de har begge scoret 39 mål

Serie A:
Slaget om Italien, blev igen vundet af Emilos Roma, de har altid været i toppen. Emilos Roma er en klub som kun har sat sig til at spille i Serie A, og man kan også hører at deres klubnavn stammer fra byen Rom.

Serie A Topscorer:
Emilos Romas 34 årige Agmand Vencel, må kalde sig fortjent for topscorer, han har scoret hele 49 mål på blot 30 kampe, det er flot af en spiller på den alder, han har været ustoppelig i denne sæson.

Er Emilos Roma den bedste?
Emilos Roma har eksisteret siden 2005, og de har været blandt toppen i mange år, og er de Vmans bedste klub nogensinde?, klubben har aldrig stoppet, og har vundet mange liga- cup titler, og Klubbens succesfulde manager hedder Emil Hedelbo Hansen.

Portuguese Leauge:
Farnerud FC har spillet deres bedste i denne sæson, og de vandt så titlen i den Portugisiske liga, de fik 73 point og vandt ligaen meget fortjent.

Portuguese Leauge Topscorer:
Der har ikke været meget mål i denne liga, topscoreren blev Farnerud FC’s 32 årige Billy Meyers, han scorede 28 mål i 30 kampe, det er ikke så meget som, andre spillere i de andre ligaer, men denne spiller skal alligevel være stolt.

Scottish Premier League:
Det her må være den tætteste liga i denne sæson, 2 klubber har samme pointstilling, det er 80 point, men det er Rejes FC der må kalde sig mestre, da de har en bedre målscore end TbAteAm, dog spillede begge klubber op til forventningerne.

Scottish Premier League Topscorer:
Oballstars’ 36 årige spiller Moses Koumoundouros blev topscorer for den skotske liga, han scorede 54 mål i 30 kampe, det er en fortjent 1.plads til ham.

La Primera:
Holst United tager trofæet i den Spanske Liga, de fik 77 point, og de vandt deres 3. Sæson i træk, klubbens manager kan kun være stolt af sine spillere.

La Primera Topscorer:
Holst United’s 35 årige veteran Amadeo Raul Patriarca vandt topscorerlisten med 41 mål, han har spillet rigtig godt, og har været i toppen, og man skulle ikke tro at han var 35 år gammel.

Allsvenskan:
Den Svenske Allsvenskan blev vundet fortjent af Voyagers, det er 2.gang i træk at de vinder den Svenske Liga, og Klubbens manager, kan kun rose sine spillere.

Allsvenskan Topscorer:
Holst Gunners’ 33 årige Lydur Tonisson blev fortjent topscorer i den svenske Allsvenskan med hele 57 mål, på blot 30 kampe, han har spillet sin bedste sæson, og hans manager kan kun rose ham for det.

Süper Lig:
Det har været tætløb mellem CaPa FC og PAN United, dog er det CaPa FC, som er blevet mestre, de fik 2 point mere end PAN United, begge klubber spillede en god sæson, men CaPa FC, var bare en tand bedre.

Süper Lig Topscorer:
aAåA’s 32 årige Gergeli Elias Emanuel, vandt topscorerlisten med 39 mål i 30 kampe, det er godt spillet af Gergeli, som kun kan være stolt

Major Leauge Soccer:
Igen er det Simply The Best der må kalde sig for USA’s liga mester, det har ikke været overraskende, da Simply The Best, er en af Vmans bedste klubber, og det var målet for dem, at vinde ligaen.

Major Leauge Soccer Topscorer:
Der var heller ikke så meget Mål i denne Sæson i Major Leauge Soccer, men det er FC Turbostjernens 35 årige veteran Andrij Slavko som kan kalde sig for topscorer, med 28 mål i 30 kampe, og spilleren kan kun være stolt af sig selv.

Er Simply the Best ved at stoppe?
De har været på toppen, og de har vundet det hele, har de noget at spille for?, fordi manageren har meldt ud at han måske stopper på vman, hvis det sker, så er det med stil, Simply The Best har været blandt top 5 heletiden, de har spillet med selvtillid

Skrevet af Omid Azizi - Skribent http://www.Vmania.org

Kommentér her

Comments