Spacey

Stor omlægning...

Written 5 August 2008, 22:06

Efter bestyrelsen i sidste sæson valgte at klubben i fremtiden skal fokusere mere på spillerudvikling og ungdomen, har de sidste par dage budt på en masse spillersalg. En del ældre spillere har efter længere ophold i klubben valgt at søge andre steder hen, da mulighederne for spilletid her var meget større.

I forbindelse med spillerudviklingsønskerne har bestyrelsen valgt at udvide træningsfaciliteterne og derigennem bestyrke deres fremtidige plan.

"Trods at vi har måtte tage afsked med flere store, men gamle spillere, har vi alle fuld tiltro til vores unge spillere der nu skal ind og tage ansvar..." Var kommentaren fra assistentmanger Jose Ronaldinho, da vi tidligere på dagen fik muligheden for at snakke med ham.
"Hvor vidt vi kan forsvare vores plads i toppen af 4. division, er ikke det vigtigste lige nu, vi har en masse spillere der er meget unge og tiden viser om de kan bære det tunge ansvar der er blevet efterladt til dem. Holder vi os i 4. division i denne sæson, kan vi ikke ønske os mere..." Forsate Jose, inden han skulle ind til dagens besyrelsesmøde.

Nu må vi holde godt øje med holdet i den nærmere fremtid, for at se om disse nye omlægninger vil kunne bringe klubben endnu længere frem.

Comments

19 December 2008, 12:06
spændelig...

Manager i Bliv Manger nu 4 September 2015, 10:36
Nice