The Red Devil

Slut med Den Hårde Måde

Written 25 October 2013, 19:28

Hej alle

Jeg har besluttet mig for at stoppe med Den Hårde Måde med øjeblikkelig virkning.

Hvorfor nu det?
Jeg blev i maj måned bedt om at overtage som spillets administrator. Det sagde jeg ”ja tak” til. Det har jeg på intet tidspunkt fortrudt. Jeg har altid været fuldstændig bidt af det her spil – og er det stadig. At få lov til at påtage sig det højeste crew-hverv var for mig en ære, og noget jeg gerne vil lægge seriøst kræfter i.

Min motivation for at starte op med Den Hårde Måde var to-delt. Først og fremmest fordi at jeg var træt af alle de tråde der var på forum i starten af 2012 – hvor brugere var frustrerede over at man ikke kunne nå fremad i spillet medmindre man var heldig at få et super talent. Jeg ville gerne bevise at det sagtens kan lade sig gøre hvis man blot er lidt struktureret – og arbejder efter en fast defineret målsætning. Derudover ville jeg rigtig gerne lave en håndfuld rigtig gode guides, som kunne hjælpe nye, såvel som gamle, brugere med at finde vejen hen imod en sund og fornuftig økonomi – som vejen til toppen.

Har jeg så nået det jeg ville
Jeg har på lige i underkanten af 1½ år bragt mit hold fra det rene ingenting til noget som jeg er rigtig godt tilfreds med. Mit førstehold har i dag et gennemsnit på 1.588 stats, de har en gennemsnitsalder på 27,2 år, de er trænet til en god statsfordeling – og jeg har 3 gode udskiftere og 8 gode ungdomsspillere. Sammenlagt har min trup kostet lidt over 50 mio. og foruden det har jeg investeret lidt over 60 mio. i stadion og lidt over 25 mio. i træningsanlæg og fysio. Hvis jeg opgør alle mine aktiver pr. dags dato har jeg 138.310.116 C. Og det er godt gået på 18 måneder!
Jeg har lavet et par guides – og en hel del pressemeddelelser, som har omhandlet stort som småt. Denne del kunne have været bedre, men jeg er dog godt tilfreds.

Hvorfor så stoppe?
Der er to årsager til at jeg stopper. Først og fremmest fordi at jeg mener at den tid jeg bruger herinde vil være bedre anvendt til at opdatere vores manual, hjælp menu og generelt til at sikre at både crew og brugere får den bedst mulige oplevelse når de logger på vores side.
Dernæst må jeg indrømme at det ikke altid er nemt at balancere imellem at være admin, og at være bruger. Når jeg logger på er det først jeg kontrollerer om der ligger noget arbejde til mig som admin – og om hvorvidt det kan vente til om aftenen, eller om det er noget jeg skal handle på med det samme. Jeg kigger ikke nødvendigvis først på om jeg har spillere på auktion, mit holds placering eller resultatet af den sidste kamp. Og jeg kigger slet ikke på om der er noget i Den Hårde Måde jeg kan gøre bedre. Og jeg kan ikke undgå at have dårlig samvittighed over manglende guides og manglende pressemeddelelser – men må erkende at jeg ikke kan finde tiden til det længere.

Jeg skifter tilbage til at arbejde med talenter og wonderkids hvilket ikke kræver det helt store af mig. Jeg kan vente med at købe nye spillere til jeg har solgt 4-5 stykker – hvor jeg så bruger en aften på at finde erstatninger. Og da kampresultaterne ikke betyder det store behøver jeg ikke at lægge energi i resultater mv. Og så vil jeg fokusere på at fortsætte udviklingen at mine ansvarsområder i crewet.

Mit nye klubnavn? Bårdur FC selvfølgelig smiley
Tilbage til rødderne - der er heldigvis ikke nogen der er rendt med navnet imens jeg har dyrket Den Hårde Måde smiley

Spillerne ryger nu på transferlisten. Der lukkes ned for fremtidige pressemeddelelser – og forummet bliver ikke længere opdateret. Jeg vil hermed takke alle der har fulgt mig undervejs og ønsker jer alle det bedste fremover!

MVH
Bårdur
Bårdur FC

Comments

Christian Schmidt 25 October 2013, 20:14
Ærgeligt ærgeligt! - var ellers spændende og inspirende at følge din klub og dine pressemeddelelser!

Christian Schmidt 25 October 2013, 20:16
Er selv nået frem til en gns. alder på 27.2 år og gns. stats på omkring 1250 på mit hold, på 17 måneder, ved at følge dine metoder (mere eller mindre).
Vil selvfølgelig fortsætte dette da det virker godt.

Siger mange tak for de gode guides!

ooo 4 May 2015, 03:30
1