The Red Devil

Hvordan søger man efter spillere?

Written 9 February 2014, 09:06

Hej alle

Jeg har ikke besluttet mig for at starte op igen med Den Hårde Måde – men jeg synes nu alligevel at jeg bør skrive en pressemeddelelse. Ikke for at dele status eller for at fortælle hvad fremtiden byder på for mit vedkommende. Men for at kommentere noget af det som Den Hårde Måde også handlede om.

Hvordan søger man efter spillere?

Det er et spørgsmål som jeg har fået en del gange – også efter at jeg stoppede. Sidste gang jeg blev spurgt – tænkte jeg at ”det bør jeg lægge noget ud om”. Jeg har nemlig min egen måde at gøre det på. Hvor jeg anvender Excel som et hjælpeværktøj.

Jeg har derfor besluttet mig for at udarbejde et søgeark – til jeres brug. Og for at forklare hvordan man benytter det har jeg optaget et videoklip hvor jeg skifter frem og tilbage imellem en Powerpoint præsentation (tekst) og Excel/Chrome (søgeark/vman).

Hvis der er nogen der er interesseret i at se hvordan jeg søger efter spillere – og hvordan jeg opsætter dem således at de kan sammenlignes – er I meget velkomne til at downloade.

Søgeark: LINK
Video: LINK
OBS - videoen hopper lidt når man ser den som "preview". Hvis man downloader den bliver den langt mere stabil. Det er selvfølgelig meningen at man skal kunne nå at læse hvad jeg skriver smiley

Jeg har ikke en YouTube kanal – så linket er blot til filen indeholdende videoklippet. Begge dele ligger på mit Google drev og er delt til dem der har ovenstående link.

Fortsat god søndag smiley

MVH
Bårdur

Comments

enoghalvfjerds dobbelt skudhul 9 February 2014, 10:47
Super godt Bårdur!
Tak for hjælpen smiley

Ukendt 21 August 2014, 21:40
Det virker ikke for mig. Når jeg indsætter url'en, så kommer værdier ikk over i skemaet :s

4 September 2014, 15:11
Jeg har samme problem som Thomas. :-)

ooo 4 May 2015, 03:30
1

6 December 2015, 15:04
Hey, kan den omsættes til det "nye" på en måde?