madrid dt

En generation af ære..

Written 6 July 2012, 23:02

Det er efterhånden et stykke tid siden, at Madrid DT bragte deres seneste pressemedeles. Derfor følger der et fantastisk indblik i det "nye" Madrid DT, heriblandt med inddragelse af et interview fra cheftræner Max.

Madrid DT spiller netop i disse stunder i den tyrkiske 5. division, pulje 9. Efter 22 kampe ligger klubben til en knebben overlevelse. Ambitionerne er dog langt større, og med tiden vil talenter udvikle sig til sande verdensstjerner.

I denne pressemeddelse bringes også en kort indsigt på holdets forskellige positioner.

Målmand:

Klubben besidder kun én målmand. Det er dog heller ikke én hvilken som helst keeper, der er udset til at skulle vogte buret i de næste mange sæsoner. Navnet er Stanislav Precechtel, og på cv'et er bl.a. noteret, at han har været tidligere u-17 og u-21 keeper for Tjekkiet.

Forsvaret:

Forsvaret er intet mindre end enestående. Gennem mange sæsoner har Madrid DT spillet på deres enestående offensiv, men nu er defensiven den bærende kræft. Forsvaret har en utrolig bredde og et fantastisk potentielle. Blandt disse kan nævnes Johan Ibrahimovic (21 år) og Sergi Belqania (26 år).

Midtbanen:

Midtbanen spilles således, at der er en bærende central/defensiv spiller - Felix Buinne (24 år) - en offensiv midt Ezio Majarelli (26 år) og to kanter - Ilaaha Abdul-Shakoor (21 år) og Azizi Asen (23 år).

Felix Buinne har stor andel i den stærke defensiv. De to afghanske står for et hav af assist's til fronttrioen, mens den italienske Ezio Majarelli spiller i en klassisk "10'er", hvor han både styrer spillet og også selv kan score mål.

Angreb:

I et angrebet er der ikke den store kamp om pladserne. Angrebet er stablet op omkring to offensive fløje - Scott Mcgarry (23 år) og Mohammed Saleh (21 år) / Ingvard Olavsson (20 år). Den venstre fløj deles af Saleh oh Olavsson, men ellers er der kun en angriber til hver position.

Helt på toppen spiller Debatik Kurti (21 år). Efter mange år under udvikling, er han endelig begyndt at kunne gøre sig gældende på førsteholdet - samtidig med, at han bejler til det albanske u-21 landshold.

Comments

Max 6 July 2012, 23:05
Interview følger...