madrid dt

Oprykning til 4. devision sikret

Written 21 May 2011, 20:17

Efter 27. spillerunde er det nu sikkert, at Madrid DT kommer til at tilbringe den næste sæson i landets fjerde bedste række. En grund til at dette kunne lade sig er, et super kompakt forsvar, der sjældent laver fejl. Samtidig banker angriberne boldene ind som aldrig før.

Nok er oprykning sikret, men første pladsen lever stadig. Madrid DT har 6 point ned til nummer 2, Caps Drenge, som Madrid DT møder i aller sidste spillerrunde.Vi håber derfor på at kunne sikre første pladsen inden kampen mod Caps Drenge, så vi undgår en nevrepirende kamp.

I næste opgør gæster Madrid DT en meget svær modstander, nemlig UY Zenpu. På papirene skulle vi ellers være overlegende, men alligevel blev kun til 1-1 på hjemmebane. Vi har siden lært af lektien, om ikke at undervurdere modstandere.

Næste sidste spillerunde skal vi en tur til Les Olympique, hvor vi håbentligt defentivt med en sejr, kan fejre endnu en første plads. Det første opgør forløb ganske smertefrit - for os i hvert fald - og endte med en fortjent 4-0 sejr. Det skulle være nærmest umuligt at forestille sig, at det er her, hvor første pladsen skulle gå tabt.

Den aller sidste spillerunde i den svenske 5. division spilles på vores egen hjemmebane, Stadion of Liberty, hvor vi håbentligt efter to gange 45 minutters spil, kan løfte pokalen og rejse mod nye højder i 4. divisionen. Vi håber meget på at have afgjort det spillerunden for inden, da modstander er ingen ringere end puljens nummer to, Caps Drenge. I første opgør var Caps Drenge en skygge af sig selv, og serjen, der lyder på 1-3, kom aldrig rigtigt i fare. Det er samtidig i opgør mellem puljens bedste angriber. Caps Drenge har pulje-topscoren, der i samtlige spillerunder har bombet mål ind. Til gengæld har vi den altid hårdtarbejdende Valdemar Kier, som der trods en lang karantæne midt på sæsonen, aldrig blev en reel trudsel i topscore-konkurrencen.

Vi ser frem til nogle gode kampe, og husk at stadionet allerede opner 2 timer før "kick off" i topopgøret, Madrid DT vs. Caps Drenge.
Book-makerne har følgende oddset:

Madridt DT: 1,55 Uafgjort: 3,75 Caps Drenge: 2,05

Vi ønsker alle en god kamp, og håber vi ses.

Comments