madrid dt

Første plads og jubilæum

Written 22 May 2011, 20:26

Madrid DT kunne ganske som forventet fejrer en fortjent førsteplads. Sejren kom i hus i anden sidste spillerunde, som lød på en 0-2 sejr ude mod Les Olympique. Dermed var top-gyserne mod Caps Drenge - en dirkete duel mellem nr. 1 og 2 - lavet om til en opvisingskamp.

Opvisningskamp eller ej, blev der ikke sparet på stjernerne. Madrid DT startede i stærkest mulige startopstilling. Der blev en dog smidt en iskold spand vand hovedet på de nykårede mester, da Caps Drenge bragte sig foran efter et lille kvarter.

Derefter stod der dog Madrid DT på det, og på grund af god tålmodighed og flot spil, kom chancerne, som på snor. Og da angriberne aldrig svigter, var det en stort set umulig opgave for Caps Drenge at holde skansen.

Da de 90 minutter var udløbet, stod der 3-1 på måltavlen. Madrid DT kunne udover sejr og oprykning, også fejre et lille jubilæum. Det var nemlig Madrid DT's 25 førsteplads. Med førstepladsen fulgte 105.000 credits, som i følge klubbens ledelse skal bruges fornuftigt på opgraderinger til klubben.

Vi håber på en god sæson i 4. devision. Første kamp er mod netop Caps Drenge.

Vel mødt

Madrid DT

Comments