madrid dt

Satsning!

Written 10 July 2011, 21:09

Det blev til en flot 4-plads i uge 27 for Madrid DT. Fra at være et nedryknings truet talenter hold, udviklede Madrid DT sig til at blive et hold, det kunne blande sig toppen og drille de større hold.

En af grundene til dette var, at de mangler talenter endelig var begyndt at vise potentiale. Samtidig meldte bestyrelsen sig klar med 3-4 mio., som blev brugt på en håndfuld rutinerede spillere.

I den kommende sæson har bestyrrelsen valgt at sælge et af de store talenter til 850.000. For målet ved dette var, at købe en erstatning i form af højre back, så alle huller er fyldt ud for den kommende sæson.

Rutineret eller ej, har bestyrrelsen valgt at hente den talentfulde Alfred Tjørsgård. Alfred er 20 år, og der skulle hele 800.000 til for at købe ham fri. Til gengæld forventes det, at han udvikler sig til en fremtidens mand, og ikke mindst sikre holdet oprykning.

Det er bestyrrelsens ambitioner, at holdet inden for de kommende to sæsoner skal være at finde i landets tredje bedste række.

Comments

Max 11 July 2011, 15:38
Efter de to første spillerunder ligger Madrid DT da også godt med i toppen. Med en 1-0 og 6-0 sejr, må det betragtes som værende godkendt.

Max 11 July 2011, 20:53
Lille nedtur efter 1-2 nedlægger... Vi ser dog frem mod næste kamp, som er mod sidste sæsons overraskelse BD Næstved. En svær kamp, som skal vindes. Vi ser frem til at have Luis Zelada tilbage fra karantæne.